Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Canović reizabran za predsjednika Opštine Plav

Obraćajući se prisutnima Canović je kazao da će i u narednom periodu nastojati da, vodeći se opštim interesima svih građana Plava, ostvaruje zacrtane programske ciljeve i ispunjava očekivanja koja su u skladu sa realnim potrebama lokalnog stanovništva

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Plav Nihad Canović reizabran je za predsjednika opštine Plav.

Obraćajući se prisutnima Canović je kazao da će i u narednom periodu nastojati da, vodeći se opštim interesima svih građana Plava, ostvaruje zacrtane programske ciljeve i ispunjava očekivanja koja su u skladu sa realnim potrebama lokalnog stanovništva.

“Čast mi je što mi je što mi je ponovo prvenstveno od strane građana, a sada i lokalnog parlamenta, ukazano povjerenje da i u narednom mandatu budem na čelu Opštine Plav, što ujedno predstavlja i veliku odgovornost. Trudiću se da, kao i do sada, svakom svojom aktivnošću ispunjavam očekivanja i radim u najboljem interesu Plava i svih naših sugrađanki i sugrađana”, rekao je Canović.

On je istakao da je, između ostalog, njegova vizija Plav koji se dinamično razvija, unapređenje lokalne infrastrukture, cjelogodišnja turistička ponuda, podrška djeci, mladima i roditeljima, razvoj sporta, moderna lokalna samouprava koja razvija servise posvećene i dostupne građanima, razvoj poljoprivrede, ali i zaštita životne sredine.

Canović koji je prvi put za predsjednika opštine izabran u decembru 2020. godine, danas je reizabran većinom glasova odbornika u lokalnom parlamentu, a na predlog koalicione liste “Zajedno pobjednički za Plav” – SD, DPS, SDP, koja je na nedavno održanim lokalnim izborima osvojila apsolutnu vlast u ovoj opštini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve