Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

“Budvu treba vratiti građanima, a ‘likove’ umiješane u prljave rabote skloniti iz javnog života”

"Ko čini takve rabote ma kojoj strani pripadao mora biti kažnjen. Mi 30. avgusta imamo obavezu i dužnost da Budvu vratimo svim građanima, da ovakve "likove" sklonimo iz javnog života i da pošaljemo poruku da prostora za politički avanturizam u naredne četiri godine nema. Samo saradnja i tolerancija među različitostima za  Budvu može biti program uspjeha i razvoja"

Aktuelna predsjednica Skupštine opštine Budva i predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović kazala je u izjavi za portal Aktuelno da “likove” kao što su predsjednik Mjesne zajednice Bečići Predrag Drago Ivanović treba skloniti iz javnog života.

Predrag Ivanović našao se u centru skandala kada je u javnosti isplivala prvo prijava za reketiranje koju je protiv njega podnio izvršni direktor kompanije Balu, a zatim i snimak sumnjive primopredaje novca.

“S obzirom da je u javnosti od koalicionih partnera, konkretno URA-e, ranije ponašanje gospodina Ivanovića bilo predstavljeno kao ‘krik obespravljenih’ pitam se da li je u ovom momentu opravdanje za nedjelo ‘krik obesparenih’ pa je morao kao onomad kad je ‘kao obespravljen’ urlikao, strašio, nasrtao i vrijeđao legitimne predstavnike građana Budve”, rekla je Ivanović.

Ona ističe da to nije Budva kakvu žele.

“Ko čini takve rabote ma kojoj strani pripadao mora biti kažnjen. Mi 30. avgusta imamo obavezu i dužnost da Budvu vratimo svim građanima, da ovakve “likove” sklonimo iz javnog života i da pošaljemo poruku da prostora za politički avanturizam u naredne četiri godine nema. Samo saradnja i tolerancija među različitostima za  Budvu može biti program uspjeha i razvoja”, poručila je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve