Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošnjak sa predstavnicama UNICEF-a: Razgovarali o unapređenju saradnje

Kako je saopšteno iz Skupštine, na sastanku je bilo riječi o unapređenju saradnje između Ženskog kluba Skupštine Crne Gore i UNICEF-a i razmjeni ideja koje se tiču strategije u borbi protiv siromaštva, ali i volonterizma, obrazovanja, kao i poboljšanja ukupnog socio-ekonomskog položaja žena i djece

Potpredsjednica Skupštine i kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine Crne Gore Branka Bošnjak sastala se sa predstavnicama UNICEF-a u Crnoj Gori, Željkom Popović, koordinatorkom programa za javne finansije i Jelenom Perović, koordinatorkom za komunikacije.

Kako je saopšteno iz Skupštine, na sastanku je bilo riječi o unapređenju saradnje između Ženskog kluba Skupštine Crne Gore i UNICEF-a i razmjeni ideja koje se tiču strategije u borbi protiv siromaštva, ali i volonterizma, obrazovanja, kao i poboljšanja ukupnog socio-ekonomskog položaja žena i djece.

“UNICEF je izrazio nadu da će se Ženski klub Skupštine Crne Gore konstituisati kao stalno radno tijelo u Skupštini Crne Gore s obzirom na projekte koje je već realizovao na dobrobit zajednice donoseći ih konsenzusom. Bilo je riječi i o započetim zajedničkim projektima čija realizacija se planira u dogledno vrijeme”, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve