Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Bošnjak o odbijanju Bulajića da zakaže sjednicu: Suštinski zloupotreba institucije od strane pojedinca

Ona je to kazala gostujući na TV Vijesti upitana da li Bulajić odbijanjem da zakaže redovno zasijedanje krši Ustav i politički zoloupotrebljava poziciju, ili da je to način da se sačuva izborna volja građana

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak kazala je da predsjedavajući Skupštine Strahinja Bulajić “pravno formalno ne krši Ustav”, ali da je to “suštinski zloupotreba institucije od strane pojedinca”.

Ona je to kazala gostujući na TV Vijesti upitana da li Bulajić odbijanjem da zakaže redovno zasijedanje krši Ustav i politički zoloupotrebljava poziciju, ili da je to način da se sačuva “izborna volja građana”.

Potpredsjednik i poslanik Građanskog pokreta URA, Miloš Konatar tvrdi da je Bulajić na sjednici Kolegijuma Skupštine kazao šefovima poslaničkih klubova, kojem nije prisustvovao predstavnik Demokokrata “da nema namjeru da opstruira rad Skupštine”.

“Da je neće zakazati 2. marta, ali da će on Skupštinu sigurno zakazati tokom marta”. Ovo su riječi Bulajića koje je potvrdio i predsjednik poslaničkog kluba DF-a Slaven Radunović.

Bošnjak je potvrdila da je Bulajić obećao da će tokom marta zakazati sjednicu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
18.03.2022-10:46 10:46

Sram te bilo nesposobna i nedobronamjerna poslanice i potpredsjednice Skupstine Crne Gore, otvoreni neprijatelju gradjana Crne Gore i Crne Gore. Prebijesno zivite na rcun gradjana Crne Gore, kojima se ti i tvoji grozni saborci. otvoreno rugate u lice.