Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Bošnjačka stranka i Albanski forum biće dio nove vlade u kojoj neće biti ZBCG: Dogovorene i funkcije

U vladi će učestvovati i Albanski forum, koji će preuzeti odgovornost potpredsjednika vlade za kapitalne investicije i ministra javne uprave.

Glavni odbor Bošnjačke stranke zasjedao je večeras u Rožajama, i kako saznajemo, jednoglasno je donijeta odluka da ta partija bude dio 44. Vlade Crne Gore za čije formiranje je mandat dobio lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić.

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sastao se juče sa mandatarom Milojkom Spajićem. Razgovarali su o sastavu nove Vlade i odluci BS da li će biti dio te Vlade.

Na sjednici organa BS je saopšteno da zasad koalicija “Za budućnost Crne Gore” nije u igri kada je u pitanju formiranje buduće 44. vlade.

Iz BS su rekli da neće saopštiti koji su resori ponuđeni jer je to dogovor sa mandatarom Milojkom Spajićem.

Albanski forum biće dio nove vlade

Albanski forum pristao je da bude dio 44. Vlade Crne Gore, kazao je lider AF-a Nik Đeljošaj.

Prema njegovim riječima, Albanski forum je uspio da tokom pregovora ispuni svoj program po kome ćemo imati decentralizaciju, kladionice i kazina će do potpunog zatvaranja biti stavljeni u potpuno drugačiji sistem od onoga što jesu i obezbijedićemo staračke penzije za sve građane.

“Istovremeno, u vladi će učestvovati i Albanski forum, koji će preuzeti odgovornost potpredsjednika vlade za kapitalne investicije i ministra javne uprave. Kao i uvijek, radićemo u javnom interesu, na unapređenju našeg programa, ravnopravnosti svih građana i nacija, a posebno na ekonomskom razvoju svih građana”, napisao je on na Facebook-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
22.08.2023-23:22 23:22

Nikava razlika izmedju DF i PES i ostalih partija!Rifat Husopvic je za ebe Ibrahinmovicu covjek koji ti nijesi jer si se prodao za fotelju cetgnicima koji su tv oj narod unistavali u svim ratovima u zadnjih 100 g., i danas vam isto misle i isto bi uradili kao 90-tih – Srebrrenica, Priojedor, Foca, Visegrad,………Bravo ti ga izdajnice svog naroda!!