Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Spajić jeftinim populizmom potcjenjuje inteligenciju građana

Ministar finansija Milojko Spajić i režimski mediji, se služe jeftinim populizmom i manipulacijama, javno potcjenjujući inteligenciju naših građana

Ministar finansija Milojko Spajić i režimski mediji, se služe jeftinim populizmom i manipulacijama, javno potcjenjujući inteligenciju naših građana, saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković.

”Krivicu što pojedini zakoni nijesu stupili na snagu, pa i oni koji se tiču ekonomskih tema, isključivo snosi nova vlast koja je, na silu, bez kvoruma, dakle suprotno zakonu i Ustavu održala sjednicu parlamenta”, naveo je Bošković,

On je kazao da povod za ”pravno nasilje” nisu bili zakoni o kojima Spajić govori već jedan zakon, koji je za novu vlast i njihove mentore značajniji od svih drugih – Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

”On je morao da bude usvojen 28. decembra, kako bi se ova vlast pohvalila još jednom bizarnošću – da je srušila stari zakon tačno na godišnjicu njegovog izglasavanja. Svi zakoni koje je nelegalno izglasala vladajuća većina, samo su kolateralna šteta ovog jednog, i izraz potrebe nove vlasti da udovoljavaju ucjenama i zahtjevima svojih mentora”, zaključio je Bošković.

Podsjetimo, predsjednik Đukanović ranije je vratio na ponovno odlučivanje niz zakona koje je donijela Skupština Crne Gore 29. decembra 2020. godine.

Na tu odluku reagovao je Spajić navodeći da je ”zbog odluke Đukanovića 99 odsto privrednih subjekata nelegalno”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve