Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Borovinić Bojović: Vlast u Podgorici je stabilna; Idejno rješenje za izgradnju kolektora u Botunu se čeka

Provociranje izbora, kako kaže, ostvarilo bi se jedino sa onima koje su građani poslali u opoziciji, a o tome, tvrdi ona, niko iz većine ne razmišlja.

Vlast u Podgorici je apsolutno stabilna, rekla je predsjednica Skupštine Opštine Glavnog Grada Jelena Borovinić Bojović na konferenciji za medije.

“Iza nas su vremena kada su se stranačka previranja prelivala na stabilnost gradske ili državne vlasti”, dodaje Borovinić Bojović.

Provociranje izbora, kako kaže, ostvarilo bi se jedino sa onima koje su građani poslali u opoziciji, a o tome, tvrdi ona, niko iz većine ne razmišlja.

Borovinić Bojović je saopštila da je iz kluba PES-a izašlo pet odbornika, koji traže formiranje novog kluba.

Na pitanje Antene M da li se gradi kolektor u Botunu, Borovinić Bojović je odgovorila da se idejno rješenje čeka, a da su razgovori sa građanima o tome u toku. Da li se o tome razgovaralo sa liderom DNP Milanom Kneževićem, koji je decidno izjavio da gradnju kolektora neće dozvoliti u Botunu, Borovinić Bojović je rekla da kao predsjednica lokalnog parlamenta nije uključena u razgovore ali da će se uoči početka izgradnje razgovori obaviti sa svima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.03.2024-16:02 16:02

Dvije cetnik zene vode PG–svuda smec'e–prljavstina..sram vas bilo gradjani..koga ste birali!