Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Boljević: Spajić putuje kroz vrijeme

Boljević je podsjetio da je ministar finansija posljednjeg dana marta predstavio Budžet koji bi trebalo da počne da se primjenjuje u prošlosti – i to čitava tri mjeseca unazad

Od ljudi koji su preuzeli vlast govoreći o mnogobrojnim dokazima o pomjeranju planina, bilo je i za očekivati da postanu putnici kroz vrijeme. To se dogodilo upravo ove sedmice, i to dva puta. I dok je premijer ekspert za pomjeranje brda, stručnjak za putovanje kroz vrijeme njegov je ministar finansija, rekao je član GO DPS-a Arsenije Boljević.

Boljević je podsjetio da je ministar finansija posljednjeg dana marta predstavio Budžet koji bi trebalo da počne da se primjenjuje u prošlosti – i to čitava tri mjeseca unazad.

“Ministar Spajić nije se zaustavio na tome. Današnje izdanje “Službenog lista” govori kako je prevazišao putovanje koje se mjeri mjesecima – pa su sada u pitanju već čitave godine. Tako je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja donijelo Pravilnik o utvrđivanju iznosa prosječne pon-derisane maloprodajne cijene cigareta. I to ne bi bilo ništa neobično, da ministar Spajić nije utvrdio prosječne cijene cigareta za – 2020. godinu. Da nije posrijedi naivan pokušaj putovanja kroz vrijeme ili makar omaška u izradi dokumenta, govori i to kako je u pravilniku na dva mjesta potvrđeno da je zaista riječ o odredbama koje se tiču 2020. godine. Nije ovo prvi put da eksperti iz Vlade potvrđuju da nijesu najsigurniji ni u kojoj godini žive. Tek apelujemo na njih da makar koriguju akte – jer sa ovakvim početničkim greškama nijedna odredba ne može biti prim-jenjiva”, zaključio je Boljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve