Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Boljević: Skandal, direktor Rudnika uglja Pljevlja umjesto svadbenog poklona darivao uhljebljenje

Takođe, dodao je,Skupštinu akcionara Rudnika uglja Pljevlja i čelnike njegovog većinskog vlasnika EPCG, pozivamo da pokrenu postupak smjene direktora koji se ovim činom poigrava sa javnim preduzećem koje je očigledno privatizovao za sebe i sebi podobne

Partijski aktivisti, prijatelji, uža i šira rodbina partije bivše parlamentarne većine ne dogovaraju svoja uhljebljavanja na državne jasle samo na partijskim sastancima nego je to slučaj čak i na svadbama, čemu i svjedoče snimci koji su postali viralni na društvenim mrežama i pojedinim portalima. Naime, direkor Rudnika uglja Pljevlja i funkcioner DF Milan Lekić na bizaran način je na jednoj svadbi, vjerovatno umjesto svadbenog poklona, darivao ni manje ni više nego ugovor o radu u preduzeću na čijem je čelu, ocijenio je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

“Vidimo da Lekić ne mari za činjenicu da time brutalno zloupotrebljava svoju funkciju, te da ovim svojim najnovijim skandalom ulazi u zonu ozbiljne odgovornosti. Stoga pozivamo tužilaštvo da reaguje i ispitivanjem ovog slučaja pokaže principijelnost u odnosu na neke ranije slučajeve kada su i za mnogo manji povod pojedinci bivali privođeni i hapšeni”, navodi Boljević.

Takođe, dodao je,Skupštinu akcionara Rudnika uglja Pljevlja i čelnike njegovog većinskog vlasnika EPCG, pozivamo da pokrenu postupak smjene direktora koji se ovim činom poigrava sa javnim preduzećem koje je očigledno privatizovao za sebe i sebi podobne.

“Partijskim zapošljavanjima, izmjenama Statuta i menadžerskih ugovora Rudnik uglja Pljevlja je do te mjere ruiniran da je pitanje može li i do kada izdržati ovakav nedomaćinski odnos i bezobrazluk u izvedbi aktuelnog rukovodećeg kadra predvođenim direktorom Lekićem, pa se tome što hitnije mora stati na kraj”, zaključio je Boljević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.05.2022-16:18 16:18

Što radi tužilac ? Ovo stvarno nije normalno…