Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bokeški forum: Naše učešće u koaliciji u Tivtu pred linijom pucanja

Bokeški Forum, kako su saopštili, nekoliko puta do sada pokušao je da inicira razgovore, kako bi se ''nivelisali uticaji sa strane, i kako bi zdrav razum prevladao''

Nedostatak u komunikaciji, odsustvo zdravog dijaloga, želja za samopromocijom i međusobno nerazumijevanje karakteristika su dosadašnjeg funkcionisanja lokalne samouprave u Tivtu, poručili su iz Bokeškog foruma.

Bokeški Forum, kako su saopštili, nekoliko puta do sada pokušao je da inicira razgovore, kako bi se “nivelisali uticaji sa strane, i kako bi zdrav razum prevladao”.

“Međutim, čini nam se da se igramo ” gluvih telefona ” i da odsustvo energije zbog kojih smo valjda i dobili povjerenje građana prevladava. Sve ima svoju “crvenu liniju i tačku pucanja ” pa tako i naše strpljenje da se konačno krene u realizaciju određenih projekata”, naveli su oni.

A za tako nešto, po njihovim riječima, “potreban je dijalog kojeg u Tivtu nema”.

“Što se Bokeškog Foruma tiče. ozbiljno smo dovedeni blizu linije poslije koje naše učešće u koaliciji neće biti moguće. Stvari se ne mogu dalje gurati pod tepih, niti prihvatamo “ideju” kolektivne odgovornosti”, zaključuju iz Bokeškog foruma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve