Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Pokušaj spašavanja Đurović neće uspjeti

Drago nam je što su URA, SNP, NSD promijenili svoje odluke nakon izričitog stava da nakon rušenja DPS Vlade nema više 30. avgusta i sastanaka o restartu

Predsjednik poslaničkog Kluba Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović kazao je da je sastanak lidera partija pobjednica na parlamentarnim izborima 2020. godine, na koji je danas pozvao jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić neophodan.

– Drago nam je što su URA, SNP, NSD promijenili svoje odluke nakon izričitog stava da nakon rušenja DPS Vlade nema više 30. avgusta i sastanaka o restartu. Njihova promjena sopstvene odluke je dobar signal. Sastanak je prijeko potreban. Ostaje samo da Klub poslanika odluči da li će na sastanak doći prije ili nakon razrješenja gospođe Đurović i u kom sastavu, odnosno ko će ga predstavljati – kazao je Bogdanović u razgovoru za Portal Radio Televizije Crne Gore (RTCG).

On je poručio da “pokušaj spašavanja gospođe Đurović koja je proizvod koalicionog Sporazuma URA-SNP sa DPS, taktikama naših kolega, na isti način kao i pokušaj spašavanja 43. DPS Vlade, neće uspjeti”.

– Bolje je da isto i ne pokušavaju, već da se iskreno odnesu prema onom što je predmet dijaloga – naglasio je Bogdanović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fatima
30.08.2022-20:58 20:58

A kakvo spasavanje vidite li sa kakvim poremecenim mozgom se vas htjeli ocerat ka pascad u sumu -ABAZOVICU I JOKOVICU NE SMIJE SE NISTA VJEROVAT LAZOVI BROJ 11111!

COL
30.08.2022-21:17 21:17

da bi oborili predśednicu morate zamoliti DPS da vam pomogne glasovima….