Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bogdanović: DPS jedini ima lidera koji može da odgovori izazovu

Sve pokazuje da predsjednik treba da bude ličnost koja je, po njegovim riječima, spremna i ima snagu da donese najteže i presudne odluke za sadašnjost i budućnost Crne Gore, konstantno vodeći računa o interesima građana

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Bogdanović na juče održanoj sjednici Glavnog odbora, na kojoj je predstavljen kadidat te partije za predstojeće predsjedničke izbore ocijenio je da ” DPS jedini ima i lidera koji može da odgovori izazovu”.

Sve pokazuje da predsjednik treba da bude ličnost koja je, po njegovim riječima, spremna i ima snagu da donese najteže i presudne odluke za sadašnjost i budućnost Crne Gore, konstantno vodeći računa o interesima građana.

“Zato, važno je što znamo da samo Demokratska partija socijalista ima i može da ponudi takvo rješenje građanima Crne Gore. Važno je i što jedini imamo dovoljan nivo iskustva, znanja i odgovornosti da objektivno razumijemo političku realnost i shodno tome projektujemo budućnost naše države”, kazao je Bogdanović u obraćanju okupljenima.

Jedini imamo i lidera koji, kaže on, može da odgovori takvom izazovu.

“Jedina smo državotvorna partija koja uspijeva da čuva i nadograđuje tekovine 21. maja. Važno je da kandidat Demokratske partije socijalista bude personifikacija povjerenja građana u našu politiku, simbol svih dobrih rezultata i uspjeha razvoja naše države i ličnost koja garantuje stabilnost i razvoj”, naglasio je Bogdanović.

Na kraju, kako je naglasio, važno je da kandidat “Demokratske partije socijalista jeste, bude i ostane pobjednik”.

“Imajući u vidu opredjeljenje cjelokupnog partijskog članstva i prijedlog svih 25 opštinskih odbora, te sve prethodno navedeno, Predsjedništvo je jednoglasno odlučilo da predloži Glavnom odboru da u ime Demokratske partije socijalista kandidat naše partije na predstojećim predsjedničkim izborima zakazanim za 19. mart bude predsjednik Demokratske partije socijalista i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović”, poručio je Boganović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve