Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bogdanović: Ako ne možete da garantujete bezbjednost, podnesite ostavke

Bićemo sa građanskom Crnom Gorom, nikad protiv nje. Da je vječna Crna Gora, poručuje Bogdanović

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović poručio je danas aktuelnoj vlasti da ukoliko ne mogu da garantuju bezbjednost građana podnesu ostavke.

“Da su ključni akteri izvršne vlasti nedorasli bilo čemu, a kamoli vođenju države, pokazuju i posljednja dva dana. Prvo su najavili da ne garantuju da će građani biti bezbjedni, a sada i da nijesu odgovorni za situaciju na Cetinju, koju su sami kreirali sa SPC”, napisao je on na Tviteru.

Prema njegovim riječima, bolje im je bilo da nastave da ćute i boluju, nego što su se oglasili pokušavajući da uteknu od odgovornosti, one koju imaju po Ustavu na koji se sami pozivaju.

“Na taj način se ne vodi ni piljara, a ne država. Ako ne možete da garantujete bezbjednost, podnesite ostavke. Bićemo sa građanskom Crnom Gorom, nikad protiv nje. Da je vječna Crna Gora”, zaključio je Bogdanović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.09.2021-10:22 10:22

Postovani gospodine Bogdanovicu uz duzno postovanje za vase obracanje svetosavskoj marvi bi samo rekao svoje misljnje. Ovo zlo koje danas vlada u Crnoj Gori ne podnosi ostavku ni po cijenu gradjanskog rata u Crnoj Gori. Njih ne treba upozaoravati i trositi energiju na njihovo neodgovorno ponasanje lijepim rijecima. Neka im je bog u pomoci ako iskrsne samo jedna varnica na Cetinju 5. septembra a sve dosadasnje cinjenice govore da ce se bas to i dogoditi pa cemo poslije vidjeti u koju ce se misju rupu sakriti ovo svetosavsko zlo. Hvala na paznji