Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Bogavac i Joanikije apeluju na smirivanje tenzija: Građani da ne nasijedaju na provokacije

Vladika Joanikije, na čiju inicijativu je sazvan sastanak, zahvalio se Bogavcu na posjeti, uvjeren da će se saradnja sa Opštinom Berane nastaviti

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac sastao se sa episkopom budimljansko-nikšićkim i administratorom Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikijem u Eparhijskom domu u Beranama, odakle su zajednički još jednom pozvali sve građane na smirivanje tenzija.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, na prvom sastanku otkako je Bogavac izabran na funkciju predsjednika opštine, razgovarano je o različitim pitanjima i, između ostalog, o incidentu koji se dogodio nedavno u centru grada, tokom kretanja auto kolone.

“Apelujemo na sugrađane da ne nasijedaju na provokacije koje bi da poremete skladan život u gradu. Ovakavi i slični događaji neće narušiti multietnički sklad. Ne smijemo dozvoliti da se stvori ambijent koji vodi međusobnoj netrpeljivosti i narušavanju suživota”, ponovio je Bogavac.

Vladika Joanikije, na čiju inicijativu je sazvan sastanak, zahvalio se Bogavcu na posjeti, uvjeren da će se saradnja sa Opštinom Berane nastaviti.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik u Sekretarijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti Mladen Stijović i šef Biroa za odnose sa javnošću Nikola Urošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
20.04.2021-17:57 17:57

CRNA GORA mora stat na kraj svakom nacionalizmo pustite vjerski pglavare da rade svoj posao svako svacije treba da postuje a ne moja je nacija najbolja i samo trebam ja da zivim!