Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Biram CG: Štiteći interese građana i privrede ispunjavamo naš program

''Svaki vid poskupljenja cijena usluga za privredu i pojedince, u godini kada se zbog pandemije sve zatvara, nesumnjivo bi rezultirao zatvaranjem radnih mjesta. Mi to nećemo dozvoliti''

Polazeći od potrebe da se se zaštiti životni standard građana Bara, ali i svojih programskih principa, Biram Crnu Goru je odlučno zaustavila pokušaj novog nameta koji se ogledao u unaprijed pripremljenom povećanju cijena komunalnih usluga, saopšteno je iz te partije.

“Naši predstavnici u Odboru direktora DOO Komunalne djelatnosti Bar ocijenili su da ponuđeni Predlog cjenovnika nije usaglašen sa zakonskim propisima, kao i da postoje brojni propusti po pitanju njegove usklađenosti”, rekao je Ljubomir Vukoslavčević, šef barskog odborničkog kluba Biram Crnu Goru.

Vukoslavčević ističe da Biram Crnu Goru najoštrije osuđuje pokušaje dijela vlasti u Baru da probleme sa likvidnošću bilo kog javnog preduzeća plaćaju građani, koji svakim danom u sve većem broju ostaju bez poslova, a cijele porodice se nalaze na rubu siromaštva.

“Svaki vid poskupljenja cijena usluga za privredu i pojedince, u godini kada se zbog pandemije sve zatvara, nesumnjivo bi rezultirao zatvaranjem radnih mjesta. Mi to nećemo dozvoliti”, naglasio je on.

Kao i do sada, građani Bara ali i cijele Crne Gore će u Biram Crnu Goru imati odanog i posvećenog partnera kome je jedina želja da se očuvaju postojeća radna mjesta i standard građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve