Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Belhaž: Saradnja na ekonomskom nivou od ključnog značaja, naše države su ”vrata Evrope”

Iz Skupštine su kazali da Mandić je, prije svega, ambasadoru Belhažu poželio dobrodošlicu i izrazio zahvalnost na čestitci njegovog kolege predsjednika Skupštine Maroka, a povodom izbora na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore

Bilateralni odnosi naše dvije zemlje imaju pozitivan momentum i dijele brojne zajedničke vrijednosti, kazao je ambasador Maroka u Crnoj Gori Mohamed Amino Belhaž tokom današnjeg susreta sa predsjednikom Skupštine Andrijom Mandićem.

Iz Skupštine su kazali da Mandić je, prije svega, ambasadoru Belhažu poželio dobrodošlicu i izrazio zahvalnost na čestitci njegovog kolege predsjednika Skupštine Maroka, a povodom izbora na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore.

“Skupština Crne Gore već je otpočela sa radom na formiranju grupa prijateljstava, upravo kako bi naši poslanici stvarali nova prijateljstva i saradnju sa njihovim kolegama iz drugih zemalja”, kazao je Mandić tokom susreta.

Navodi se da Mandić je izrazio želju da saradnja između dvije zemlje bude intenzivnija nego u prethodnom periodu, posebno u oblasti obnovljivih izvora električne energije, ali i u oblastima Informacionih tehnologija i turizma.

Ambasador Belhaž je, dodaju, prije svega izrazio zahvalnost Mandiću na izdvojenom vremenu i dodao da mu je zadovoljstvo što su se susreli u Podgorici.

“Bilateralni odnosi naše dvije zemlje imaju pozitivan momentum i dijele brojne zajedničke vrijednosti”, kazao je Belhaž.

Ambasador je dodao da je saradnja na ekonomskom nivou od ključnog značaja, jer su naše države „vrata Evrope“.

Dodaje se da ambasador se na kraju zahvalio Mandiću na produktivnom sastanku, naglasivši da posao koji je pred njim na “novoj funkciji nije lak, ali da zna da je Mandić lider i da ne sumnja da će odgovoriti zadatku”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
22.12.2023-19:57 19:57

Tuzno..da se pozdravlja sa jednim Teroristom…koji je vec prvostepeno optuzen…Svak je vidio sta su planirali…Imali idje u svijetu da pucisti vode drzavu..i da neki politicari sa strane pozdravljaju istog…