Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Belan: Stvar je jasna kao dan

''Kada neko kaže da Crna Gora ne treba slijediti preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i CG želi vidjeti u tom klubu''

Kada neko kaže da Crna Gora ne treba da slijedi preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i Crnu Goru želi vidjeti u tom klubu, poručio je lider Liberalne partije Vatroslav Belan, komentarišući izjavu predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

”Ovu navodnu neutralnost i navodnu želju predsjednika Milatovića da se Crna Gora ne obazire na komentare SAD, EU ili Srbije nedavno sam komentarisao na primjeru odluke o sastavu 44. Vlade.

Stvar je tu jasna kao dan.

Kada neko kaže da Crna Gora ne treba slijediti preporuke EU i SAD, ni Srbije ni Rusije, znajte da taj radi za interese Srbije i Rusije i CG želi vidjeti u tom klubu.

Ako smo članica NATO i želimo biti članica EU, prirodno je da preporuke iz tih saveza budu vodilja. A ako ste “neutralni”, e onda vas srce ipak vuče u Evroazijsku uniju”, napisao je danas Belan na mreži Iks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
22.10.2023-12:57 12:57

Ono kad izjednačiš prijatelje i neprijatelje…