Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić razgovarao sa predsjednikom Velike narodne skupštine Turske

Bečić je, kako dodaju, izrazio očekivanje da će predsjednik Šentop, koji je u dva mandata bio na čelu grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, posjetiti Crnu Goru i još jednom potvrditi snažne, prijateljske odnose naša dva naroda

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, razgovarao je telefonskim putem sa predsjednikom Velike narodne skupštine Turske, Mustafom Šentopom, saopšteno je iz Skupštine.

“Sagovornici su konstatovali odlične bilateralne odnose između Turske i Crne Gore, akcentujući snažnu međuparlamentarnu saradnju. Ovom prilikom, predsjednik Bečić se zahvalio na značajnoj pomoći koju je Turska uputila Crnoj Gori u borbi sa koronavirusom, naglasivši važnost nastavka saradnje u složenim vremenima pandemije”, navodi se u saopštenju.

Bečić je, kako dodaju, izrazio očekivanje da će predsjednik Šentop, koji je u dva mandata bio na čelu grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, posjetiti Crnu Goru i još jednom potvrditi snažne, prijateljske odnose naša dva naroda.

“Posebno je naglasio značaj i važnost dijaspore koja predstavlja jedan od najvećih potencijala za unapređenje bilateralnih odnosa”, zaključeno je iz Skupštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve