Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Nema te kriminalne grupe, kriminalca ili učinioca krivičnog djela, koji može biti spokojan

Bečić je kazao da jutrošnja akcija Uprave policije predstavlja važan korak u ''neprekidnoj'' borbi za sigurniju i pravedniju Crnu Goru, te da sprovedene reforme već daju vidljive rezultate

Jutrošnja velika akcija Uprave policije sprovedena na više lokacija, a koja je rezultirala hapšenjem i podnošenjem krivičnih prijava protiv više lica koja se sumnjiče za teška krivična djela, jasno pokazuje našu odlučnost da se suprostavimo svim oblicima kriminala, bez obzira na njihovu pripadnost ili uticaj, poručio je potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

Bečić je, kako je saopšteno iz Vlade, kazao da ovo predstavlja važan korak u “neprekidnoj” borbi za sigurniju i pravedniju Crnu Goru, te da sprovedene reforme već daju vidljive rezultate.

”Ovo je i snažan signal beskompromisnosti, tako da nema te kriminalne grupe, kriminalca ili učinioca krivičnog djela, koji može biti spokojan. Posebno sam ponosan na hrabrost i predanost naših službenika, koji svakodnevno sprovode najsloženije aktivnosti da bi zaštitili naše građane i očuvali zakonitost i red u našem društvu”, naglasio je on.

Obećao je da će Vlada Crne Gore nastaviti da podržava sve napore u borbi protiv organizovanog kriminala i da će uvijek djelovati u interesu svih građana, štiteći njihovu bezbjednost.

”Zajedno, možemo izgraditi snažniju, sigurniju i pravedniju Crnu Goru za sve nas”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milorad
10.12.2023-13:05 13:05

Očito ne misli na Skijalista CG..

Gadluk
10.12.2023-15:47 15:47

EVO opet zamjenik se javlja, kao da je on hapsio.Diplome da se i njemu ispitaju.

Mirollad
10.12.2023-16:00 16:00

Dritko je bio bolji eno śjedi u skupçinu ko car. Ajmo na doč i lozu. Ponesi kapu . Kojo?
Nema se našta stavit.

Tara
10.12.2023-16:19 16:19

Veliko-cetnicki srbijanac..koji ste od vaseg cetnickog oslobodjenja..CG sveli na najnize grane..Desant SS na Cetinju..ne pricinjavam..nista–a posle toga dolazi masakar crnogorskog stanovnistva..dje je bila policija..kako je to bilo naruceno..glup-lud–to zna..

Sindon
10.12.2023-20:56 20:56

BECICU VI STE SRBIJANSKI KRIMINALCI