Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Neka Opština Tuzi i dalje bude uzor raznolikosti, saradnje i napretka, na ponos Crne Gore

Bečić čestitao Dan opštine Tuzi

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, predsjedniku Opštine, Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, kao i svim građankama i građanima Tuzi, čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, saopštio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

“Da unaprijeđujemo Tuzi obavezuje nas i istaknuti simbol interkulturalizma. Ovdje, različite etničke, jezičke i kulturne zajednice ne samo da koegzistiraju, već međusobno obogaćuju svakodnevni život, što je doprinos zajedničkom mozaiku, mozaiku bogatstva različitosti naše Crne Gore”, navodi se u čestitiki Bečića,

On je poručo, neka ta harmonija služi kao primjer kako različitost može postati snaga koja doprinosi zajedničkom napretku i razumijevanju.

“Kulturni i turistički potencijali koje Tuzi i Malesija njeguju predstavljaju dragocjen resurs Crne Gore, a ohrabrujem vas da nastavite putem potpune valorizacije istih, a to nije korist samo vašoj lokalnoj zajednici, već i cijeloj Crnoj Gori”, kazao je Bečić.

Ulaganje naših, uspješnih ljudi iz najrazvijenih država svijeta u svoj rodni kraj neka nam posluži kao podsticaj da u našu kuću posvećeno ulažemo, kako nam više nikad najbolji izdanci ne bi tražili alternativu mjestu gdje su rođeni, iz najmanje turističkih, a ponajviše egzistencijalnih razloga.

“Neka Opština Tuzi i dalje bude uzor raznolikosti, saradnje i napretka, na ponos Crne Gore! U to ime svim građankama i građanima Tuzi, još jednom, čestitam Dan opštine”, stoji u čestitki Bečića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MNE083
03.09.2023-05:38 05:38

Najveci ljigavac na politickoj sceni! Foteljas Ljaljo…