Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Bečić: Naša čast nije za prodaju

Kako je naveo, čast je ono što nas definiše kao ljude i kao narod. U nedjelju se suočavamo sa izborom između poštenja i korupcije, između slobode i diktature, između par ekstremno bogatih porodica i časti Crne Gore

Poštovani građani Crne Gore, danas stojim pred vama kao predsjednik Demokratske Crne Gore, ali prije svega kao ponosni građanin naše zemlje. Ovo nije samo još jedna predizborna kampanja, ovo je borba za našu slobodu, našu budućnost i našu čast, saopštio je predsjednik te partije, Aleksa Bečić. 

Kako je naveo, čast je ono što nas definiše kao ljude i kao narod. U nedjelju se suočavamo sa izborom između poštenja i korupcije, između slobode i diktature, između par ekstremno bogatih porodica i časti Crne Gore.

“Naša čast nije za prodaju, naša sloboda nije za trgovinu, naša budućnost nije za izdaju. Zato vas pozivam da zajedno sa mnom, Jakovom Milatovićem i svim drugim ljudima, dignemo glas protiv režima koji je decenijama uništavao našu zemlju, i vratimo joj čast koju zaslužuje”, kazao je Bečić.

I zato, moja poruka je jednostavna: glasajte za broj 2, za našu zemlju, za našu čast, za našu slobodu, za našu budućnost, jer mi, Demokrate, ne priznajemo nikakve prepreke u borbi za čast i slobodu. Mi ne pristajemo da naša država bude talačka i da se obračunavamo sa prošlošću umjesto da gradimo budućnost Crne Gore.

“Hvala vam za svu podršku koju nam dajete u borbi za čast Crne Gore i vidimo se na izborima 2. aprila, da zajedno pobijedimo za našu Crnu Goru! Uspjećemo zajedno! ČASTI MI”, zaključio je Bečić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vule
31.03.2023-19:07 19:07

Ako pobijedi Milatović ti ćeš moći da mu pišeš govor. Ništa više od toga.

Fatmir
31.03.2023-19:42 19:42

Imali veceg soviniste i nacionaliste  U CG od ove pogani SESELJEVE koji je urnisao negova cast na CG ka zvjer na les!Odvratna pogan Sovinisticka !Cus pogani sta kaze nasa zemlja je unistena od onih koji su je oslobodili od ovakvih Seseljevaca i donijeli nam slobodu od okupatora !Pih veci sovinista se nije rodijo u CG od ove splacine cetnicke!

BobZeković
31.03.2023-19:59 19:59

Pa kad nešto nemaš, nemoš ga ni prodavat. Crnu Goru si predao “BESPLATO” Srbiji. A ku’ češ veći dokaz da nemaš časti ni u tragovima tragpvima. OPREM DOBRO BEĆIĆU!

klementina
31.03.2023-23:43 23:43

APSURD. Kako može PRODAVAT ČAST koje NEMA ni GRAM.