Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić moli građane: Ostanite kod kuće, Crnoj Gori ne treba eskalacija krize

Belić navodi da je čuvanje izborne volje građana njihov prioritet

Imajući u vidu da ponovo nije održana sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost, javno izrečene stavove predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića, te i druge raspoložive informacije, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić moli građane da večeras, sjutra, kao i tokom odlučivanja o njegovom razrješenju, ostanu svojim kućama.

“Crnoj Gori treba mir i prosperitet, a ne eskalacija krize kroz moguću realizaciju nedobronamjernih planova onih koji žele prekrajanje izborne volje građana”, istakao je Bečić na Tviteru.

Navodi da je čuvanje izborne volje građana njihov prioritet.

“Tako da rješenje treba tražiti isključivo u okviru pobjedničke parlamentarne većine sa manjinskim partijama ili da odmah idemo na nove izbore. Svaki drugi scenario je ponavljanje već viđenih scenarija prodaje narodne volje, koji su se uvijek neslavno završavali”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
J
03.02.2022-14:45 14:45

Folirantu,licemjeri,lazove,izdajnice, kao te nije sramota da pozivas narod da ostane kod kuce kad si vec organizovao zajedno sa ostslim cetnicima da izadju na ulicu ali dzabe vam je idete vam je idete na smetliste istorije dje vam je i mjesto!

Na

Ha20
03.02.2022-14:46 14:46

Ljaljo peskiricu a koje ti to gradjane pozivas da ostanu kod kuce ? Jesu li u pitanju tvoji litijasi koji su vama svetosavcima omogucili da sjedite u udobnim foteljama koje niste znali zadrzati pa se sada podvijenog repa polako ali sigurno povlacite u misje rupe, ili to govoris onima koji zele da proslave vas odlazak u deponiju smeca gje vam je pravo mjesto.

NIKOLA
03.02.2022-16:34 16:34

Splacino cetnicka znas da ti nebi dosli nijedan normalan gradjanin koji voli CG jedino Tvoji Demokrate Seseljevci da ruse- kradu i cetnicke zastave i pjesme da pjevaju !Bjezi da te vise ne gledamo sjeme vam se utrlo!
Nikoga majka nije rodila da:

-čini zlo
-podržava zločin
-ukida tuđe mišljenje
-ne voli svoju zemlju
-briše istoriju
-mrzi svoje porijeklo
-blati tuđu religiju
-radi protiv svog naroda
-linčuje po komandi
-botuje i spinuje
-širi mržnju
-bude izdajnik