Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Bečić: Kandidat Demokrata ulazi u drugi krug predsjedničkih izbora

Da je prihvaćen poziv Demokratske Crne Gore za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na predsjedničkim izborima, sve bi vjerovatno bilo završenio već u prvom krugu, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić

Da je prihvaćen poziv Demokratske Crne Gore za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na predsjedničkim izborima, sve bi vjerovatno bilo završenio već u prvom krugu, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, gostujući u emisiji Kontakt RTV Nikšić.

Ako ovakav redosled stvari bude, onda će kandidat Demokrata ući u drugi krug predsjedničkih izbora, poručio je Bečić.

“U ovoj sada situaciji koju imamo i koja se nazire sa različitih strana vrlo je vjerovatno očekivati drugi krug predsjedničkih izbora. Demokratska Crna Gora ozbiljno prilazi svakom poslu. Sve što smo uradili u politici je urađeno na način da možemo da izađemo i pogledamo u oči crnogorske građane. Ako ovakav redosled stvari bude, a očigledno smo prinuđeni na to zbog odbijanja Pokreta “Evropa sad” da zajednički nastupimo na predsjedničkim izborima, onda će kandidat Demokrata ući u drugi krug”, poručio je Bečić.

Odgovarajući na pitanje da li će on biti kandidat Demokratske Crne Gore na predsjedničkim izborima 19. marta, ili će eventualno ponuditi nestranačku ličnost, Bečić je kazao da će konačnu odluku donijeti Glavni odbor na sjednici koja bi trebalo uskoro da bude održana.

Izvorrtnk.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan
08.02.2023-23:16 23:16

Samo se ti nadaj ni cenzus nemos preci -sve vas je unistila EVROPA SAD!