Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić čestitao Dan opštine Ulcinj

Povodom Dana opštine Ulcinj, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitke predsjedniku Opštine Ulcinj Aleksandru Daboviću i predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj, Hadžiji Sulejmaniju, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Skupštine

Povodom Dana opštine Ulcinj, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitke predsjedniku Opštine Ulcinj Aleksandru Daboviću i predsjedniku Skupštine opštine Ulcinj, Hadžiji Sulejmaniju, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Skupštine.

„U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime želim da Vam najsrdačnije čestitam Dan opštine Ulcinj. Pored činjenice da i ove godine praznik dočekujete u vremenu koje je dominantno obilježeno teškoćama izazvanim pandemijom, želim da Vam uputim iskrene riječi ohrabrenja u pravcu oporavka i intenzivnijeg razvoja najjužnije crnogorske opštine”, naveo je Bečić.

Prema njegovim riječima, uvjeren sam da je željeni cilj svih nas zajedno da Ulcinj, kao drevni mediteranski grad, i opštinu izrazito bogatu prirodnim resursima, kulturno-istorijskim nasljeđem i ekonomskim potencijalima, učinimo turističkom i privrednom destinacijom na ponos cijele države, valorizujući njene investicione mogućnosti i kreirajući ugodan ambijent za život njenih žiteljki i žitelja.

“Uz vjerovanje da će lokalna uprava i pored svih izazova biti usmjerena na pripremu i realizaciju programa od značaja za turizam, kulturu, poljoprivredu i ekologiju, koristim priliku da Vama i svim građanima i građankama Ulcinja, još jednom, čestitam Dan opštine“, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SPAHO
03.04.2021-17:51 17:51

Becic-Demokratama , njihova politika je amfilohijevska , odnosno SPC-a u Crnoj Gori. Cilj Demokrata je svetosavska ili srpska Crna Gora. Njena državnost se ne poništava, ali se negira njen sadržaj, baš kao što se poništava i njen građanski, multietnički i antifašistički karakter. U sadržinskom i društvenom smislu, Crna Gora Demokrata se do kraja srbizira, po receptu i metodu pokojnog mitropolita Amfilohija Radovića. Taj ekstremni , desničarski dio SPC, nesklon Vučiću, oslonjen je na Rusiju. U tom smislu, Demokrate imaju podršku ne samo manjinskog opozicionog dijela SPC-mislim na Amfilohijeve nasljednike- nego i na snažnu podršku proruske, desničarske opozicije u Srbiji, pa… Pročitaj više »

Stevo
03.04.2021-17:56 17:56

Demokrate -BECIC Najvisi neprijatelji CRNOGORACA
Zato Crnogorci, pokažite dostojanstvo i građansku hrabrost. Nedajte da vas gaze i zgaze. Odbranite čast protestom protiv svakog zla. Protiv kršenja naših zakona i rušenja naše domovine.Danas je opet aktuelna, i aktuelnija no ikada poruka Svetog Petra Cetinjskog: “Ne budite tuđa metla i lopata, ne ližite tuđe šake, ne budite tuđa sreća, vrćite se sebi i svome. U pamet se Crnogorci”!