Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Časni službenici su garant jakih institucija, od države više niko neće biti jači

''Pružili smo snažnu podršku za nastavak beskompromisne borbe. Zadovoljstvo je što nedugo nakon toga imamo novi podvig Uprave prihoda i carina i veliku zapljenu cigareta'', istakao je Bečić

Na sjednici Biroa za operativnu koordinaciju kojim rukovodim, prije dva dana razmatrali smo detaljno, sa direktorom Uprave prihoda i carina, brojna pitanja vezana za borbu protiv šverca cigareta i drugih oblika borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, kazao je na društvenoj mreži Iks (X) potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić.

”Pružili smo snažnu podršku za nastavak beskompromisne borbe. Zadovoljstvo je što nedugo nakon toga imamo novi podvig Uprave prihoda i carina i veliku zapljenu cigareta”, istakao je Bečić.

On je uputio čestitke pripadnicima Uprave prihoda i carina koji su danas u Slobodnoj zoni Luka Bar zaplijenili 1.188 paketa cigareta, odnosno oko 594.000 paklica, koje su kontejnerom dopremljene iz Ujedinjenih Arpaskih Emirata.

”Časni službenici su garant jakih institucija, a jake institucije su garant jake države. Od države više niko neće biti jači”, poručio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve