Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Batrićević: Nekoliko pitanja za pokret Srbija śutra

Kako da vjerujemo vama, koji ste dosad toliko puta slagali, da makar jedan vaš član juče nije vitlao pištoljem nego telefonom (odgledajte pomno video zapis). Zašto bi mu neko od prisutnih Cetinjana i Cetinjanki juče govorio ''pucaj u mene'' ako je u pitanju telefon? Nije valjda mislio na ''pucanje selfija''?!

piše: Boban Batrićević

Uvaženi članovi pokreta “Srbija śutra”, koji predvode Jakov Milatović i Milojko Spajić, kao građanin Cetinja želim vam postaviti nekoliko pitanja:

1. Kako da vjerujemo vama koji od početka predśedničke kampanje samo iznosite neistine?

Prvo ste nas uvjeravali da je Milojko Spajić budućnost Crne Gore i vaš predśednički kandidat, a onda je preko noći Milojko postao Jakov.

2. Kako da vjerujemo vama koji ste tvrdili da Milojko Spajić nema srpska dokumenta i prebivalište u Srbiji? A onda se ispostavilo da ima. I vi ste i dalje naočigled dokaza tvrdili da nema.

3. Kako da vjerujemo vama koji ste prikupljali potpise za Milojka, a onda ih dali Jakovu?

4. Kako da vjerujemo vama koji tvrdite da je juče na Cetinju Milatović napadnut, a baš se u vašim redovima nalaze bezbjednosno interesantne osobe?

I 5. Kako da vjerujemo vama, koji ste dosad toliko puta slagali, da makar jedan vaš član juče nije vitlao pištoljem nego telefonom (odgledajte pomno video zapis). Zašto bi mu neko od prisutnih Cetinjana i Cetinjanki juče govorio ”pucaj u mene” ako je u pitanju telefon? Nije valjda mislio na ”pucanje selfija”?!

Na kraju, ovo reagovanje nema za cilj da opravdava bilo kakvo nasilje.

Nego samo da utiče na percepciju onih koji se zgražavaju i “stide što su Cetinjani”.

Nije Jakovu Milatoviću juče pokazan otpor ni zato što je Srbin, ni zato što je predśednički kandidat, ni zato što predvodi pokret “Srbija śutra” (za zavedene “Evropa sad”).

Jakovu je otpor pokazan zbog njegova sramnoga učešća tokom desanta na Cetinje 4. i 5. septembra 2021. kad se slavodobitno hvalio da je bio dio užega kruga koji je komandovao nezapamćenim terorom na Cetinju posljednjih decenija. Eto zato, gospodine Milatoviću, Cetinje nikad neće prihvatiti Vaše šepurenje ovim gradom.

A i vama koji osuđujete cetinjski protest, naročito vama iz diplomatskoga Hora, kako vas slučajno jednom krsti Zdravko Nejaki, završno pitanje:

Đe bijaste 4. i 5. septembra da se zgrozite kad su vam sugrađane tukli, gušili, lovili i pucali na njih gumenim mecima?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirko
12.03.2023-07:18 07:18

Bravo Batrićević, kao i uvijek pravo u centar, pravi naziv koristiš za njih jer su to oni u suštini, ” Srbija śutra” !

Mrtvo Duboko
12.03.2023-07:35 07:35

Batal ti je priča Batrićeviću. Niko te ne uvažava jer si jednostran taman ko Čirgić.
I mi i komsije i nasa đeca imaju bracke pasoše zemlje Srbije. Vama to nije milo. Mi svi ama svi govorimo srpski a vi nemate ni katedru za naš jezik. Ne možemo vas uvažavat a kamoli poštovat.

JovoZ
12.03.2023-13:39 13:39
Reply to  Mrtvo Duboko

Hvališ se da svi imate “bracke pasoše zemlje Srbije”, a ne smiješ da se potpišeš imenom i prezimenom.

jadovi
13.03.2023-03:58 03:58
Reply to  Mrtvo Duboko

Duboko mrtvo, tvoj su problem ti pasoši jer ćeš ubrzo viđet da ćeš morati da odabereš jedan. To što ti ne cijeniš vrsnog intelektualca Batrićevića nema ama baš nikakvog značaja jer ti i ne znaš što je intelektualac pa ti ne bismo ni vjerovali da ga cijeniš. No, to na stranu, ti zapravo ni sebe ne cijeniš jer si se prodao onima koji su rođeni kao roblje, onima kojima je bilo neophodno crnogorsko junaštvo i ugled da se se potkoče i podignu na noge. A što se tiče srpskoga jezika, i svega što je hromi Vuk pokupio iz Crne Gore,… Pročitaj više »

nenad_mne
13.03.2023-10:42 10:42
Reply to  Mrtvo Duboko

A šta je sa ruskim pasošem?

Splacina
12.03.2023-08:37 08:37

PSIHICKO POREMECENO mrze DPS ( Crnogorce ) – izvrsili su desant na Cetinje 4. i 5. septembra 2021. okupatori su se slavodobitno hvalili da su komandovali i radili teror na Cetinju tukli, gušili, lovili i pucali na njih gumenim mecima ! zato, Cetinje nikad neće zaboraviti i prihvatiti zlocinaca šepurenje po Cetinju Niti ce kome prijetit a kamoli udarit a i tesko ce te im ranu zalijecit !  Samo ce vas docekat da Kafu nemate kud popit nece niko da vas posluzi -UCIN DOCEK-

Damjanović
12.03.2023-09:28 09:28

Ne govorimo mi svi srpski, no nas ogroman broj govorimo Crnogorski, a inače Batričeviča ne poštuju ti balvani indoktrinirani Svetosavljem i srpstvom kao ti, vi ste jedna polupismeni grupacija, neobrazovan indoktrinirana bajkama popova Srbije koji ovu našu CG i vracaju u srednji vijek!

Sherlock Holmes
13.03.2023-02:09 02:09

Da nije ljidi kao sto ste Vi, gospAdnan, Radoman, Nikolaidis, Šćepović, Momčilo Zeković… i još par sjajnih intelektualaca i iskrenuh patriota, ne bi bilo ni trukne nade za ovu zemlju.
Napravite stranku, neukaljani, intelektualci, patriote, sa stavom i bez dlake na jeziku prema svima i svemu… to nam treba kao antipod ovom najtamnijem mraku!