Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bar veličanstveni spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije

''Bar je veličanstveni spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije, simbol otvorenosti, grad čije najveće bogatstvo su njegove različitosti''

U ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime, dragim sugrađankama i sugrađanima, kao i svima onima koji nose Bar u srcu- gdje god da su po svijetu, čestitam 24. novembar- Dan Opštine i Dan oslobođenja Bara, kazao je Radomir Novaković Cakan, predsjednik partije ”Biram Crnu Goru”.

”Žrtve koje je narod ovog kraja dao u narodnooslobodilačkom ratu i antifašističkoj borbi moraju biti opomena i podsjećanje na našu obavezu konstantnog preispitivanja i vrednovanja onog što smo kao zajednica, kao grad ostvarili i postigli i onoga što treba da budu pravci našeg daljeg djelovanja”, dodao je.

Bar je veličanstveni spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije, simbol otvorenosti, grad čije najveće bogatstvo su njegove različitosti, navodi on.

”Ovaj dan podsjeća nas na istinsku veličinu Bara, na zajedništvo i pregalaštvo njegovih ljudi. I obavezuje da zajedno nastavimo da gradimo moderan i prosperitetan grad jednakih šansi za sve koji imaju i mogu da ponude kvalitet, stručnost, obrazovanje, integritet, viziju… Da razvijamo svoj grad na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore”, zaključio je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve