Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Balša Knežević novi predsjednik FM SDP Glavni grad

Balša Knežević rođen je 2000. godine. Trenutno je student na master studijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Osnovne studije je završio na Pravnom fakultetu Univerziteta Donja Gorica

Na sinoć održanoj konvenciji Forum mladih SDP-a Glavnog grada je za predsjednika izabrao Balšu Kneževića.

Konvenciji su prisustvovali predsjednik OO SDP-a Glavnog grada Budimir Mugoša, članovi rukovodstva FM SDP-a Crne Gore, kao i delegati i članovi opštinskog odbora SDP Glavnog grada koji su novoizabranom rukovodstvu pružili punu podršku za sve buduće aktivnosti.

Forum mladih Glavni grad

Knežević je istakao kako je važno da radimo na širenju ideje socijaldemokratije koja je najbliža mladim ljudima, kako bi svi zajedno radili na prosperitetu društva.

“Građani Podgorice zaslužuju bolji i kvalitetniji život, a mi mladi ćemo svojom energijom, voljom i znanjem to i omogućiti”, istakao je on.

Balša Knežević rođen je 2000. godine. Trenutno je student na master studijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Osnovne studije je završio na Pravnom fakultetu Univerziteta Donja Gorica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.04.2023-18:08 18:08

Opet se govori o boljem zivotu..i debelom Takulinu..a o radu nista..Mora se raditi..dan i noc..da bi se dobio debeli takulin
Drugo,drzava je na ivici ambisa..vladju klerofasisti srpske vjere..pale se crnogorske zastave..Budzet prazan..bolje malo otome razmislite..vasa naivnost..me malo zbunjuje..