Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Balota: Podatak da EK neće finansirati ni jedan razvojni projekat za Crnu Goru pokazuje stepen ozbiljnosti rada odlazeće Vlade

''Aktuelna vlast je ipak prizvala 'ruku pravde' koja će biti zapamćena ne kao 30. avgust, već kao 4. jul. Karma je čudo.''

Ako građani Crne Gore, nijesu uspjeli da shvate koji je status procesa pridruživanja EU, sada im je više nego jasno i to poslije zvanične informacije Evopske komisije koja je objavila koliko će projekata biti finansirano. Evopska komisija neće finansirati ni jedan razvojni projekat za Crnu Goru, kazao član Predsjedništva SDP-a, Adis Balota.

“Ovaj podatak pokazuje stepen ozbiljnosti rada odlazeće Vlade, a takođe, ovo je i politička ocjena ukupnog napretka države Crne Gore. Aktuelna vlast je ipak prizvala ”ruku pravde” koja će biti zapamćena ne kao 30. avgust, već kao 4.jul. Karma je čudo”, rekao je Balota.

Prema njegovim riječima, stepen neozbiljnosti odlazećih državnih funkcionera se nastavlja, pa umjesto, kaže, da snose ogovornost i poslušaju predstavnike građana, koji su još prije 11 mjeseci rekli da ne žele da ova Vlada bude na čelu države, oni prigovaraju Evropskoj komisiji da im ”Internet” nije kvalitetan.

“Teško EU sa takvim internetom i sa nama pametnim. Odlazeća Vlada Crne Gore će ostati zapamćena da nije imala ni jedan razvojni projekat koji je započela, a sa druge strane da nije znala ni projekte da pripremi a ne da ih realizuje”, poručio je Balota.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.07.2023-15:52 15:52

Gospodine Balota, jasno nam je da ova vlast pojma o pojmu nema ni o čemu. Nijeste morali to da nas obavještavate~ Ali što je sa projektom ISPITIVANJE GORMOVA NA LOVĆENU, za koji ste vi lično od ministarke Sanje Vlahović dobili 500000 eura. Potrošili ste te pare, a nijeste uradili ništa!
Zašto ste uzeli i zašto vam je dodijeljen novac, za projekat koji ne nije valja 5 para?