Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajčetić: Na bilo kakvu demonstraciju pravnog nasilja DF će imati jasan odgovor

''Oni koji su mislili da političkom korupcijom vrate one koji su poraženi na poslednjim parlamentarnim izborima, pozivamo da još jednom dobro razmisle, jer izdaja se u Crnoj Gori skupo plaća, ali i nikad ne zaboravlja''

Ukoliko bilo ko drugi, a ne v.d. predsjednika Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić pokuša da zakaže sjednicu to bi, osim grubog kršenja poslovnika, produbilo političku krizu u Crnoj Gori i državu uvelo u dodatnu nestabilnost, kazao je Nikola Bajčetić, poslanik Demokratskog fronta.

“Izvođači radova, koji planiraju da tu ideju realizuju, moraju da znaju da Strahinja Bulajić danas štiti Ustav i izbornu pobjedu od 30. avgusta 2020. te da je napad na Strahinju Bulajića napad na Demokratski front”, ističe Bajčetić.

Dodaje da je poslovnik Skupštine vrlo jasno definisan u članu 16 stav 3 gdje je na poslednjoj sjednici Skupštine konstatovano da je vršilac dužnosti Strahinja Bulajić.

“Takođe, u poslovniku stoji ko može zakazati sjednicu Skupštine Crne Gore, te je stoga vrlo jasno da je nonses i polemisati uopšte o eventualnom zakazivanju sjednice od strane nekog drugog potpredsjednika Skupštine, osim gdina Bulajića”, navodi Bajčetić.

Na bilo kakvu demonstraciju pravnog nasilja, Demokratski front će, poručuje, imati jasan odgovor.

“Oni koji su mislili da političkom korupcijom vrate one koji su poraženi na poslednjim parlamentarnim izborima, pozivamo da još jednom dobro razmisle, jer izdaja se u Crnoj Gori skupo plaća, ali i nikad ne zaboravlja”, zaključio je Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIZ
02.03.2022-12:39 12:39

Pa gospodine Bajceticu, jedva cekamo da vidimo jasan odgovor DF, na postovanje ustavnog poretka Crne Gore, a kojeg su Strahinja Bulajic i DF napali i ruse svim svojim snagama. Gospodine Bajceticu, u pravu ste. Izdaja se u Crnoj Gori mora platiti i nikad se nece zaboroviti. To garantujemo cetnbicko i izdajnickom DF-u i cetniku i izdajniku Strahinji Bulajicu.