Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajčetić: Ili će Medojević biti koordinator, ili vratiti mandat građanima

Prema njegovom riječima izbor Medojevića na ovu odgovornu dužnost biće i jasan test za sve političke strukture u vezi šverca cigareta i droge i postojanja političke volje da se sa kriminalizacijom države jednom za vazda prestane

Imenovanje predsjednika PzP Nebojše Medojevića za koordinatora reformi u sektoru bezbjednosti nailazi na očekivani otpor vaninstitucionalnih centara moći koji su zarobili državu i preuzeli kontrolu nad sektorom bezbjednosti, tužilaštvom i sudovima i to isključivo sa jednim motivom – ličnim bogaćenjem na štetu države, smatra poslanik DF-a i portparol PzP-a Nikola Bajčetić.

Prema njegovom riječima izbor Medojevića na ovu odgovornu dužnost biće i jasan test za sve političke strukture u vezi šverca cigareta i droge i postojanja političke volje da se sa kriminalizacijom države jednom za vazda prestane.

“Ovo će biti svojevrsni lakmus papir spremnosti političke elite da se uhvati u koštac sa teškim negativnim nasleđem Đukanovićevog režima i DPS. Građani koji su nas glasali od nas traže demontažu bivšeg režima i odlučne promjene”, tvrdi Bajčetić.

On ističe da je PzP čvrsto opredjeljen da se to sprovede odmah i da se uzalud izgubilo dvije godine.

“Ako neke političke grupacije žele da zadrže status kvo i nastave sa švercom cigareta i droge, PzP im ne može niti hoće biti saveznik. Onda je jedino pošteno rješenje da vratimo mandat građanima pa neka oni odluče da li žele Vladu švercera i korumpiranih plaćenika mafije ili reformsku patriotsku Vladu koja će očistiti zemlju od toksičnih ostataka bivšeg režima”, zaključio je Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
30.12.2022-19:16 19:16

gospodine..cetnice(posto pripadate partiji izdajnika terorista i pucista)CG stoji na rubu propasti..od vas..Dritanke..Becica-popa Micovica..Jokana i svih vasih antidrzavnika..kakote nije stid..da jednu crnogorsku demokratcku politicku..a i najacu..koja joj je dala suverinitet…CG..od ratnih zlocinaca Milosevica Mladica..itd..da kazete da DPS demontiras..Sramte bilo..!

Vasu kriminalnu cetnicku organizaciju..treba zabraniti..zajedno sa popom Micovicem….Dritankom..i svim ostalim svercerima i kriminalcima!