Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

AŽ DPS: Nadležni organi da pronađu i procesuiraju počinioce koji stoje iza prijetnji upućenih poslanici Vuksanović Stanković

Poručuju da je Alijansa žena Demokratske partije socijalista odlučna da istraje u odbrani prava svih žena na bezbjedan i prosperitetan život, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, jer vjerujemo da je to preduslov za održivi razvoj i mir našeg društva

Nadležni organi da u najkraćem roku pronađu i procesuiraju počinioce koji stoje iza prijetnji upućenih poslanici Draginji Vuksanović Stanković. Primitivizam i nasilje su, nažalost, dio jednog dijela društva ali posebno zabrinjava činjenica da se uvijek povišeno osjeća u momentima kada su određeni politički subjekti ohrabreni što na na lokalnom i državnom nivou dobijaju priliku da participiraju u vlasti ili samostalno čine vlast, ocijenjeno je iz Alijanse žena DPS-a.

Kako su naveli, to još jednom potvrđuje tezu da, izbori u kontekstu rastuće polarizacije našeg društva, nadilaze pitanje lokalnih potreba i tiču se i nacionalne bezbjednosti.”, ističu u saopštenju.

Poručuju da je Alijansa žena Demokratske partije socijalista odlučna da istraje u odbrani prava svih žena na bezbjedan i prosperitetan život, bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost, jer vjerujemo da je to preduslov za održivi razvoj i mir našeg društva.

“Ovim putem poručujemo nasilnicima da, uprkos prijetnjama, beskompromisno ćemo nastaviti borbu za odbranu građanskih i multietničkih vrijednosti Crne Gore”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve