Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Asanović: PES i Demokrate da preispitaju odluku o koaliciji sa bivšim DPS partnerima

''Ako odluče da prave vlast sa ljudima koji su 30 godina progonili pravoslavni narod i otimali svetinje sa DPS-om, ako žele da prave koaliciju sa Mehmetom Zenkom koji je bio na listi DPS-a, mislim da je jedino ispravno da napustimo vlast u svim gradovima'', rekao je Asanović

Predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović kazao je da će pozvati koaliciju Za budućnost Crne Gore da napuste vlast u svim gradovima u kojima su sa Pokretom Evropa sad i Demokratama, ukoliko te stranke naprave koaliciju sa bivšim partnerima Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako prenosi portal Vijesti, Asanović je, nakon sjednice Skupštine opštine Zeta, novinarima kazao da se to odnosi na vlast u Glavnom gradu, ali i u svim primorskim, centralnim i opštinama na sjeveru države.

“To je naša obaveza jer Pokret Evropa sad i Demokrate ne vrše lokalno vlast sa Bošnjačkom strankom ni sa albanskim partijama ni u jednoj opštini, već sa nama”, kazao je Asanović.

On je naveo da ZBCG sa njima vrši vlast u 70 odsto opština.

“Tražiću od njih da preispitaju te odluke, što je jedino ispravno. Ako odluče da prave vlast sa ljudima koji su 30 godina progonili pravoslavni narod i otimali svetinje sa DPS-om, ako žele da prave koaliciju sa Mehmetom Zenkom koji je bio na listi DPS-a, mislim da je jedino ispravno da napustimo vlast u svim gradovima”, rekao je Asanović.

IzvorMina

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.08.2023-16:23 16:23

Ovi umislio da su svi ljudi po opštinama obična potrčkala ili taster śedači koji će na svaki rajov ili milančetov mig strecati…

Panto
25.08.2023-16:57 16:57

CETNIKE je EVROPA SAD Polomila-RAZBUCALA- u svim Opstinama I sad akobogda u ZETI  tako da se nidje necete vise cut EVROPA SAD je Preuzela kormilo u svi m opstinama sa maninama – ima da vas razbaca po njivama ka djubre da se ne vidite !!Ko vas za sto vise pita -EVROPA SAD -Skolovani i nijesu sovinisti nacionalisti cuvaju svoju DRZAVU -Dosao je kraj OD EVROPA SAD  pomahnitalim CETNICKIM -DF !!!

Tara
25.08.2023-21:12 21:12

Nesoju..DPS su drzavotvorci..NATO..i EU partneri..DPS su Crnogorci..koji su ovu drzavu stvorili..a sta ste vi..;antidrzavnici..sa tudjim zastavama..prst dolje Subara gore..sram vas bilo!

Nikola
26.08.2023-23:42 23:42

Ovi je ljubavnik draškića dodove podguzne muve