Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Armen Šehović: DPS vladao na podjelama, PES je okrenut ka budućnosti

''Naše politike i inicijative su uvijek bile i uvijek će biti u skladu sa ključnim vrijednostima i principima na kojima počiva građanska Crna Gora'', rekao je Šehović

Bizarne konstrukcije i navodi poslanika Andrije Nikolića da PES vodi antidržavnu politiku su dokaz da DPS svakodnevno propada kao opozicija, te da su tu samo da svađaju građane i dižu tenzije, saopštio je Armen Šehović poslanik PES-a.

“Dok je DPS vladao na podjelama i samo deklarativno zastupao evropske vrijednosti, brojni građani dominantno sa sjevera zemlje su se iseljevali iz naše države. Sa druge strane, PES u svom političkom djelovanju ostaje posvećen misiji društvenog blagostanja i prosperiteta naših građana. Naše politike i inicijative su uvijek bile i uvijek će biti u skladu sa ključnim vrijednostima i principima na kojima počiva građanska Crna Gora”, rekao je Šehović.

Prema njegovim riječima aktuelna Vlada i parlamentarna većina ostaju posvećeni afirmaciji vladavine prava, ubrzanom evropskom putu i unaprjeđenju životnog standarda.

“Okrenuti smo budućnosti i imamo viziju da osnažimo svakog građanina i ojačamo temelje našeg građanskog društva. Ukoliko kolege iz DPS-a žele da se reformišu, moraju se distancirati od retrogradne politike, koja svakim danom ima sve manje pratilaca. Zato očekujemo da umjesto destrukcije budu konstruktivna opozicija, koja će se iskreno radovati uspjesima naše zemlje na putu evropskih integracija”, zaključio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
09.03.2024-22:34 22:34

Kazitemi ko je ovaj covjek-bosanac-musliman-albanac..vidim da je odusevljen cetnistvom…

Fahro
10.03.2024-10:42 10:42

Ovaj je Mandicev ucenik vjere imati u ovakve je zlo ufatili se u kolo sa cetnicima – zna se od kud vjetar puva -cus izjave DPS radi na podjelama i da propada ovakvi su za Dobrote zreli !!!

Fikret
10.03.2024-13:10 13:10

Dje je ovaj Sovinista Seseljev skolu zavrsio i sta je zavrsio da bi ga primili u Skolovani PES i da ga puste da daje komentar o nekoj PARTIJI -Veliko PIH -GOSPODIN SKOLOVANI Milovic je zbog ovakvih Sovinista i napustio PES !!!

Trubjelo
10.03.2024-13:49 13:49

Kad te neko instruira i gurne tudje rijeći ,onda to tako izgleda ko ,lupetala kaldrmom Curica

Aldo Moro
10.03.2024-13:50 13:50

Gos Mijovic ”Vaša ekspertiza je kafa espreso, makijato…a ne da pricate o DPS jer za to treba malo veca skola da bi govorili o DPS -no Sloboda govora pa vam niko ne zamjera -Uhvatite se vase profesije – konobar- kafa espreso, makijato…

Afet
10.03.2024-15:45 15:45

Konobar da kaze STO za GOS.ZIVKOVICA -DPS kojeg je bolje slusat kad govori no PJESMU SABANA SAULICA bilo bi ponizenje DPS da ti da odgovor na tvoje psihicke poremecene LAZI !!Okle je ovaj sljego pa dvije ne zna sastavit !!