Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Amina Cikotić portparolka SDP

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije (SDP) izabralo je na, predlog šefa Medijskog tima Mirka Stanića, Aminu Cikotić za portparolku SDP u narednom periodu, saopšteno je iz SDP-a

Predsjedništvo Socijaldemokratske partije (SDP) izabralo je na, predlog šefa Medijskog tima Mirka StanićaAminu Cikotić za portparolku SDP u narednom periodu, saopšteno je iz SDP-a.

Kako navode, Cikotić je rođena 1994. godine, odrasla i završila Osnovnu školu u Petnjici, nakon čega je svoje školovanje nastavila u beranskoj Gimnaziji a potom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore na smjeru evropske ekonomske integracije u Podgorici, gdje postaje diplomirana ekonomistkinja, a usko se specijalizuje za oblast računovodstva.

“Članica SDP je postala 2013. godine i za sve vrijeme je birana na različite pozicije u partiji i omladinskoj organizaciji, pa je 2017. izabrana za međunarodnu sekretarku omladine, 2019. za članicu Glavnog odbora partije, 2020. za predsjednicu Foruma mladih te 2021. za članicu Predsjedništva partije”, dodaju iz SDP-a.

Ističu da je bila kandidatkinja za odbornicu, odnosno poslanicu sa liste SDP-a na lokalnom i državnom nivo, a uspješno je predstavljala omladinsku i partijsku organizaciju u brojnim međunarodnim ljevičarskim organizacijama u regionu i Evropi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tivatski58
28.06.2021-16:17 16:17

Bravo Amina Cikotic je jako lijepa đevojka nego Vesnu Braticu je bezvezna.