Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Ambasada SAD: Neosnovane optužbe protiv ambasadorke Rajnke, neprofesionalizam RTCG

Tamara Nikčević je na RTCG sinoć kazala da je ambasadorka SAD-a Džudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri projektovala, kako tvrdi, da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ''izvesti nekakve tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta''

Ambasada SAD u Crnoj Gori je na Twitteru objavila da neosnovane optužbe protiv ambasadorke Džudi Rajzing Rajnke izrečene juče na RTCG jasno ukazuju na potrebu za višim profesionalnim novinarskim standardima u Crnoj Gori.

”Razočaravajuće je vidjeti takav neprofesionalizam od strane javnog medijskog servisa koji ima mandat da informiše a ne da obmanjuje javnost” navode oni na Twitteru.

Tamara Nikčević je na RTCG sinoć kazala da je ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri projektovala, kako tvrdi, da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ”izvesti nekakve tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Feđa
09.12.2020-15:43 15:43

Da ili ne? Samo nas interesuje je li pominjala tenkove i ništa drugo. Da, jeste. Zašto. je drugo pitanje.

Mne
09.12.2020-17:09 17:09

Kao i nekadašnji ambasador srbije Božović, tako se i gospođa Rajnke sasvim otvoreno umiješ ala u uređivačku politiku javnog servisa. Dokle gospođo Rajnke imate namjeru i da se miješate u unutrašnje stvari nezavisne države, sastavljali ste sa pojedinim kolegama fašističku vladu Crne Gore bez imalo stida i srama, tako da mi Crnogorci jedva čekamo da napuštite Crnu Goru. Zar je demokratija ponašanje bivšeg predsjednika SAD Trampa, šta kažete na te izlive demokratije? Ostavite gospođu Nikčević na miru da radi svoj posao kao što ga je uvijek radila.

Lijepa CG
09.12.2020-19:26 19:26

CIJELA CRNA GORA CIJENI RAJNKE I ZELIMO JOJ SVE NAJBOLJE !!!DOSAD SMO IMALI SAMO LIJEVU RUKU !!! SAD JE CRNOJ GORI DOSLA I DESNA RUKA CRNOGORSKI VELIKI PRIJATELJ BAJDEN -BAJDEN -BAJDEN!!!