Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžović predložio: Namirnice za socijalno ugrožene otkupiti iz lokalnih marketa

Predsjednik OO Socijaldemokrata Tuzi Samir Adžović rukovodstvu Opštine Tuzi predložio je da se sva sredstva koja budu namijenjena za kupovinu namirnica i prehrambenih proizvoda za socijalno ugrožene porodice, troše tako što bi se otkupila sva roba iz lokalnih marketa, zbog prijetnje da postojećim proizvodima istekne rok trajanja

Predsjednik OO Socijaldemokrata Tuzi Samir Adžović rukovodstvu Opštine Tuzi predložio je da se sva sredstva koja budu namijenjena za kupovinu namirnica i prehrambenih proizvoda za socijalno ugrožene porodice, troše tako što bi se otkupila sva roba iz lokalnih marketa, zbog prijetnje da postojećim proizvodima istekne rok trajanja.

Samir Adžović

“Time bi se koliko-toliko pomoglo svima koji su bili prinuđeni da zatvore svoje markete, te djelimično ublažile ekonomske posljedice koje trpe zbog privremenih mjera izolacije”, kaže Adžović.

On je pohvalio rad gradskih službi u teškim trenucima za Tuzi koje se nalaze u svojevrsnom karantinu zbog sprječavanja širenja koronavirusa.

“ Želim da i ovim putem uputim rukovodstvu Opštine Tuzi, kao i svim zaposlenima, najiskrenije pohvale za izuzetnu organizovanost u ovoj teškoj situaciji koja je zadesila naš grad, a koja je došla iznenada i neočekivano. Više puta sam govorio da pripadam konstruktivnoj opoziciji, a to ovom prilikom i dokazujem, jer nisam prepoznao nikakve propuste u radu Kriznog štaba od početka situacije u vezi sa prijetećom epidemijom koronavirusa u našoj Opštini. Štaviše, stiče se utisak da su se, makar privremeno, ostavile po strani političke nesuglasice, te da svi zajedno djeluju kao jedno”, jasan je Adžović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve