Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Abdić: Ostrašćeni atak Vesne Bratić direktni je udar na građansku državu

Ostrašćeni atak profesorke Bratić na predstavnike manjina u Crnoj Gori, direktni je udar na građansku, multietničku i multinacionalnu državu…, naveo je Abdić na Tviteru

Član predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) Nermin Abdić rekao je da strašćeni atak ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić direktni udar na građansku državu.

Abdić se oglasio nakon političkog govora Vesne Bratić na večerašnjem protestu u kojem se obrušila i pokušala da omalovaži predstavnike manjinskih naroda.

“Ostrašćeni atak profesorke Bratić na predstavnike manjina u Crnoj Gori, direktni je udar na građansku, multietničku i multinacionalnu državu…”, naveo je Abdić na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
23.01.2022-20:40 20:40

Govor ministarke je pokazao sa kakvim ,,poštenim” namjerama su zvali manjinske partije u velikosrpsku crnogorsku vladu. Očekuje se da predśednik skupštine i poznati borac za ljudska prava Aleksa Bečić se ogradi od ovog izliva mržnje koji se može podvesti čak i pod segregaciju. Sad se vidi da uvrede Dritanu upućene ispred TV Crne Gore nijese slučajne niti pojedinačni slučajevi.