Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Abazović: Želim brzo formiranje Vlade, torta ih čeka, zašto bih se povlačio iz politike, ja sam u politici ostvario sve

Na pitanje da li je imao razgovore o formiranje vlade, premijer je kazao da je razgovarao sa svim subjektima i to nije stvar koja bi sada bila zanimljiva za kontekst konstituisanja 44. vlade

Premijer Dritan Abazović poručio kako želi da 44. vlada bude što prije formirana i dodao da se ne povlači iz politike i ako ne bude u dio nove izvršne vlasti.

“Volio bih da se vlada formira što prije”, kazao je Abazović novinarima na svečanosti kojom je ozvaničio početak rekonstrukcije magistralnog puta Tivat – Jaz i ponovio da kad god vlada bude formirana “torta koja je najavljena čeka ih”.

Na pitanje da li je imao razgovore o formiranje vlade, premijer je kazao da je razgovarao sa svim subjektima i to nije stvar koja bi sada bila zanimljiva za kontekst konstituisanja 44. vlade.

“Rekao sam i ranije želim im uspjeh, što porije budemo imali 44. vladu prije ćemo imati i 45. vladu”, naveo je Abazović.

Na pitanje da li će se nakon formiranja 44. vlade povući iz politike on je odgovorio.

“Zašto bih se povlačio iz politike…Ja sam u politici ostvario sve. U politiku sam ušao da bih dao doprinos da se Crna Gora mijenja na bolje i bude članica EU i u tom kontekstu želim da dam doprinos”, kazao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve