Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović uoči razgovora sa premijerom: Mi smo se davno izjasnili, stav će biti ponovljen

''Mi smo se davno izjasnili, prije drugih i sa nama su uvijek čista posla. Da li to neko želi da pročita ili ne to je druga stvar, ali mislim da je situacija vrlo jasna. Nijesam siguran da će taj sastanak donijeti neke velike novitete''

Potpredsjednik Vlade i lider URE Dritan Abazović kazao je uoči sjutrašnjeg razgovora sa premijerom Zdravkom Krivokapićem o rekonstrukciji Vlade da su njihovi stavovi jasni i precizni.

“Oni su iznešeni i oni će se sjutra samo ponoviti. Narednih nekoliko dana ćemo imati sjednicu Glavnog odbora gdje ćemo po mom sudu pečatirati taj stav. Mi smo se davno izjasnili, prije drugih i sa nama su uvijek čista posla. Da li to neko želi da pročita ili ne to je druga stvar, ali mislim da je situacija vrlo jasna. Nijesam siguran da će taj sastanak donijeti neke velike novitete”, poručio je Abazović koji je danas posjetio Međunarodni sajam knjiga u Podgorici.

Crna Gora mora da uloži više u kulturno uzdignuće svog stanovništva. To su dugoročne investicije koje utiču na kvalitetnu promjenu svijesti i uzdizanje cijele države u svim mogućim sektorima, naveo je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović prilikom posjete Međunarodnog sajma knjiga i obrazovanja u Podgorici.

Abazović, zajedno sa Predragom Uljarevićem, direktorom Međunarodnog sajma knjiga i direktorom izdavačke kuće Nova knjiga, obišao je štandove i razgovarao sa predstavnicima raznih institucija koji su ove godine izlagali na Sajmu knjiga.

Abazović je uputio apel građanima Podgorice i Crne Gore da jedan dio svog slobodnog vremena posvete sajmu knjiga u Podgorici, izražavajući uvjerenje da će na njih ostaviti dobar utisak.

”Oduševljen sam i izražavam svoju veliku zahvalnost organizatorima Sajma. Znam da je prošle godine zbog situacije sa Covid-om moralo da se odloži. Vraćamo se dobrim knjigama. Mnogo dobrih vibracija na sajmu, mnogo djece i pozitivne energije. Sa moje strane velika pohvala i ja sam vrlo radostan što sam imao priliku da obiđem sajam”, zaključio je Abazović.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve