Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović tvrdi da je prije dva dana upoznao Bratić: Sreli se prije mjesec, objavljen dokaz

Naime, na fotografiji objavljenoj 9. oktobra nalaze se Abazović, Bratić i evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji. Abazović je napisao da se sa Varheljijem nalaze “predstavnici nove vlasti”

Lider GP URA Dritan Abazović kazao je večeras u intervjuu za televiziju N1 da je kandidatkinju za ministarku prosvjete, kulture, nauke i spora Vesnu Bratić upoznao prije dva dana. Međutim, da to baš i nije tako i da se Abazović i Bratić poznaju duže dokazuje i fotografija koju je i sam lider GP URA prije mjesec dana podijelio na svom zvaničnom Twitter nalogu.

foto TWITTER

Naime, na fotografiji objavljenoj 9. oktobra nalaze se Abazović, Bratić i evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji. Abazović je napisao da se sa Varheljijem nalaze “predstavnici nove vlasti”.

“Evropski komesar za proširenje gospodin Oliver Varhelji na radnoj večeri sa predstavnicima nove vlasti. Jaka podrška na putu reformi i integracija. Za građansku, Evropsku i ekološku Crnu Goru”, napisao je Abazović uz fotografiju koju je podijelo na Twitter-u.

Podsjetimo, na insistiranje novinara N1 da odgovori na pitanje kako to da se slaže da dio nove Vlade bude Vesna Bratić koja za sebe otvoreno kaže da je srpski nacionalista, Abazović je odgovorio da kandidatkinju za ministra poznaje samo dva dana i da ne može suditi o ljudima dok ne vidi njihov rezultat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
velko
09.11.2020-09:19 09:19

pa sto laze on kada je iz SPC i DF…. pise cuvajte se a on noslilac virusa…. malo po malo poprima sa kim si onakvi si

ĆaoAmerika
12.11.2020-12:50 12:50

Naša lonac poklopac. Dobro jedno zlo ali 5, Rukoljub, Bratička, ona dr. vrač iz kliničkog centra, Dritan i Bečo. Što je ova država bogu skrivila da ovi antidržavne otrcani jašu po njoj.