Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

POTRČKO JOŠ JEDNOM, ZA KRAJ, DOPUZAO U BEOGRAD: Dočekao ga gazda i njegov ”fikus”

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Inače bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ''Otvoreni Balkan'', eufemizam sa ''srpski svet'', kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ''temeljnim'' ugovorom

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović doputovao je Beograd gdje će danas prisustvovati otvaranju prvog Međunarodnog sajma vina “Vinska vizija otvoreni Balkan”, koji se održava uoči sjutrašnjeg Samita inicijative “Otvoreni Balkan”, pod pokroviteljstvom Vlada Republike Albanije, Republike Sjeverne Makedonije i Republike Srbije.

Abazovića je na Beogradskom sajmu dočekao njegov nalogodavac i šef predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Ona je nedavno dobila nalog da kao fikus nastavi da ukrašava premijersku fotelju i ispunjava uputstva koja joj stižu od šefa – vrhovnog gospodara Srbije Vučića.

Abazović je ovim bijednim potezom pokazao da će do zadnjeg dana svog tehničkog mandata da cvili za gazdom Aleksandrom Vučićem i da pokušava da po svaku cijenu, na kvarno, ispuni naloge koje je od njega dobio. Jedan od tih naloga je i guranje Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, u kome bi naša država postala dio ”srpskog sveta”.

Aco gospodaru, daj makar još jednom da ti se zavučem u prkno!

Sva sreća što je veleizdajnik Abazović smijenjen, a vlada je u tehničkom mandatu pa njegove odluke nemaju više nikakvu težinu. Inače bi sigurno na fukarski način potpisao ulazak Crne Gore u velikodržavni projekat ”Otvoreni Balkan”, eufemizam sa ”srpski svet”, kao što je to u aktu veleizdaje uradio 3. avgusta sa ”temeljnim” ugovorom.

Podsjetimo, portal Aktuelno ranije je pisao da se Abazović tajno sastajao sa Vučićem u Beogradu i to u vili ”Bokeljka” i u vili ”Mir”, pred brojnim svjedocima, gdje je primao naloge (i ko zna što još) za veleizdaju Crne Gore.

Mnogo prije zvaničnih posjeta sastajali se tajno u vilama ”Bokeljka” i ”Mir”

Iz njegovog kabineta su kazali da će Abazović, između ostalog, na Sajmu “Vinska vizija otvoreni Balkan” posjetiti crnogorske izlagače, a u delegaciji se još nalaze i ministarka ekologije, urbanizma i prostornog planiranja Ana Novaković Đurović i ministar finansija Aleksandar Damjanović.

Oni su dodali da će se na otvaranju Samita inicijative “Otvoreni Balkan” 2. septembra, pored domaćina predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednika Vlade Albanije Edija Rame i predsjednika Vlade RSM Dmitra Kovačevskog, javnosti obratiti i premijer Crne Gore Dritan Abazović, Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Mevlut Čavušoglu, ministar spoljnih poslova Republike Turske i Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske.

Planirano je da se lideri zemalja regiona sastanu sa investicionim grupama, kao i kriznim grupama za hranu i energetiku, nakon čega će uslijediti zajednička izjava za medije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
01.09.2022-16:32 16:32

Vucic jedino sa ovakvijem igra kolo tako je i RAHMAN MORINA igrao kako je Milosevic svirao pa kad vise nije trebao pocerali su ga na trovanje da se zamaze sta je cinijo protiv svog naroda ka ovaj nas sto stalno trci i trazi savjete od VUCKA -CANKOVA JE SVETA -SPLACINA!!

Tara
01.09.2022-16:32 16:32

Sram ga bilo..veliko fuj!

Ha20
01.09.2022-17:42 17:42
Reply to  Tara

Taj plos nema srama ni casti inace se nebi tako ponasao.

Tamara
01.09.2022-20:23 20:23

Abazd ulcinjska bi(a)tanga dobio na poklon kliniku za brata a u zamjenu poklonio nase crkve sram ga bilo

Trile
01.09.2022-21:10 21:10

Pa ima li iđe ikoga u Crnoj Gori da uhapsi ovog hohštaplera