Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović sa Bajdenom: Vi ste veliki prijatelj Crne Gore

Premijer u tehničkom mandatu je takođe naglasio da će država Crna Gora sačuvati svoj evroatlantski spoljnopolitički kurs.

Američki predsjednik Džozef Bajden upriličio je sinoć prijem za svjetske lidere koji borave na godišnjem zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao da je “američki predsjednik veliki prijatelj Crne Gore”.

“U kratkom razgovoru sa predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom i prvom damom Džil Bajden, Abazović je kazao da je američki predsjednik veliki prijatelj Crne Gore, na što je Bajden potvrdno odgovorio: “Da, jesam! Lijepo je vidjeti mladog premijera””, saopštili su iz kabineta Abazovića.

Abazović je, kako su naveli, američkom predsjedniku poručio da će se “Crna Gora izboriti sa organizovanim kriminalom i korupcijom, u čemu Sjedinjene Američke Države treba da pomognu”.

Premijer u tehničkom mandatu je takođe naglasio da će država Crna Gora sačuvati svoj evroatlantski spoljnopolitički kurs.

“Prijem je upriličen u u Američkom muzeju istorije prirode, gdje je predsjednik Vlade, zajedno sa savjetnikom za vanjsku politiku, Đorđem Radulovićem još razgovarao i sa Šarl Mišelom, predsjednikom Evropskog savjeta, Havijerom Betelom, premijerom Luksemburga, knezom Albertom II od Monaka, predsjednicom Republike Kosovo Vjosom Osmani i drugima”, kazali su iz kabineta Abazovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
23.09.2022-05:47 05:47

Nepopravljivi podvaldžija i blefer DrAbazović, ne preza da beskrupulozno nevaspitano iskoristi protokolarni susret sa Predsjednikom SAD i prikaže sebe ka svjetskog državnika. U Crnoj Gori, na svakom koraku, u svakom kutku, u svakoj dobroj duši zadobija svakim časom sve veći i veći prezir. Mnogo je jada i nesreće donio u Crnu Goru, taj nevaspitani, zli uličar.