Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

PREVARANT NASTAVLJA DA RELATIVIZUJE Abazović o upozorenju Fajon: Jedno je reći da postoji rizik, a drugo da će se desiti

Bijedni pokušaj relativizacije katastrofalnih neuspjeha

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je, komentarišući izjavu ministarke vanjskih poslova Slovenije Tanje Fajon da postoji velika prijetnja prekida EU pregovora ako ne uspije šesti pokušaj kompletiranja Ustavnog suda, kazao da je jedno reći da postoji rizik, a drugo da će se to desiti.

“Jedno je reći da postoji rizik, a drugo da će se to desiti. Rekao sam isto za mogućnost uvođenja viznog režima – ko hoće da vjeruje u to samo naprijed. Ja imam identičan stav oko toga”, kazao je Abazović novinarima, nakon posjete Aerodromima u bijednom pokušaju relativizacije svojih katastrofalnih neuspjeha.

Abazović je još jednom apelovao da se iskoristi šansa i da se do kraja januara ili početkom februara izaberu sudije Ustavnog suda i tako deblokraju institucije.

Na pitanje da li je bilo sastanaka o formiranju koalicije sa Evropom sad ili Demokratama, Abazović je rekao da komuniciraju sa svim političkim subjektima i da će tako nastaviti.

“To što neki drugi subjekti najavljajuju to je za njih. Svako neka radi kako misli”, naglasio je Abazović.

Upitan o službenom putovanju predsjednika država na zimovanje u Sent Moric, na kojem ga je pratilo obezbjeđenje, Abazović je rekao da te procedure nisu neuobičajene.

“Znaju se procvedure nije neuobičajeno, da li je to u ovom trenutku smisleno, to je pitanje za one koji to praktikuju. Ja to ne praktikujem i sva naša putovanja koja nisu službena treba ograničiti u smislu bilo kakvih troškova. Obezbjeđenje prati predsjednika države a on neka odgovori da li je logično da se spava u hotelima đe je noćenje nekoliko hiljada eura. i to je poruka za građane”, rekao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
16.01.2023-16:43 16:43

Ti si totalno i trajno INFICIRAN virusom G-dind Đukanovića, nije ni čudo s’ obzirom da si potpuno svjestan da vrijediš manje od BRISAČA za CIPELE koji bi G-din Đukkanović preskočio da IH ne ogliba.