Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Nemam primjedbu na mogući sastav vlade, URA dobila poziv od Spajića

Istakao je da podržava ako je to sastav koji može da dovede do neke promjene u Crnoj Gori.

Neophodna nam je nova vlada i nemam primjedbu na mogući sastav vlade, vidjećemo kakva će biti konfiguracija i ko će sve biti u njoj. Cilj je da se prikupljaju snage od 30. avgusta i da se nastavi reformski put, kazao je premijer Dritan Abazović.

Istakao je da podržava ako je to sastav koji može da dovede do neke promjene u Crnoj Gori.

“Mi smo dobili poziv od Spajića, vidjećemo hoćemo li se sastati, što se nas tiče imamo stav da dijalog nikada ne treba izbjegavati. Vidjećemo hoćemo li to realizovati”, kazao je Abazović.

“Oko vlade imam različito mišljenje kada su u pitanju njenih principa i djelovanja, ako dođe do susreta sa Spajićem mi ćemo ga posvetiti tome da li možemo da se pronađemo u tome šta je vizija Crne Gore”, poručio je Abazović.

 

“Ja sam stava da ono što sam do sada čuo u javnosti da bih radio drugačije, mislim da su prioriteti Crne Gore drugačiji, da oni nisu u nikakvim nerealnim stvarima i obećanjima, nego u stvarima koji zaista treba da se urade u narednim danima”, istakao je on.

Kazao je da je spreman da vodi javnu debatu sa svim političkim subjektima i u državnom parlamentu.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Walter
11.10.2023-11:44 11:44

Ništa nije moglo kvalitetnije ujediniti Crnu Goru kao repriza 42. i 43. Vlade Crne Gore u jednom pakovanju. Građanski Crnogorci,Bošnjaci,Albanci i Hrvati napokon mogu da odahnu i da pokrenu talas “nenasilnog” otpora. “Ostroška i Abaz Vlada” napokon se ujedinjuju u E”Z” Vladu. “Evropsko “Z” .Mandatar Spajić je “zacrnio” odlazećeg Premijera. Nepočinstva DPSa su već “daleka” prošlost,međutim TU,Dan Pljevaljskog “oslobođenja” i “šut karta” EU i NATO paktu su “realnost” 2020-2024 god. i “poslednji tango Aleksandra Vučića” na Balkanu.Da li je Zapad iznenađen “formiranjem” Vlade u CG ,kao što je bio iznenađen dešavanjem na Kosovu ili dešavanjima na Bliskom Istoku ? Prosta… Pročitaj više »

Tara
11.10.2023-13:24 13:24

Sastaviliste tim antidrzavnika..lupeza..kriminalaca..da dalje ruse drzavu CG..i da nju onaniraju..sram vas bilo…Dosta smo gledali vas nesoj i kriminal…