Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Lazović i Ubović žele da me likvidiraju, ali zakasnili su

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović, biznismen Ranko Ubović i njegova kompanija ''Bemax'' tužbama od premijera Dritana Abazovića traže po 21.000 eura naknade zbog povrede prava ličnosti

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da Zoran Lazović, Ranko Ubović i kompanija Bemax žele njegovu likvidaciju.

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović, biznismen Ranko Ubović i njegova kompanija “Bemax” tužbama od premijera Dritana Abazovića traže po 21.000 eura naknade zbog povrede prava ličnosti.

Komentarišući ove tužbe, Abazović je rekao da mu je čast što je upro prst u vrh kriminalne piramide u Crnoj Gori I što je pogodio ljude u žilu kucavicu.

”Nikakav problem, vidimo se pred sudom. Ja sam svoje tvrdnje iznio, a potvrdio ih je u jednom dijelu Europol, a u drugom dijelu, nadam se Specijalno državno tužilaštvo (SDT,) a gospoda najmanji je problem.. Ne pravim žrtvu i ne plašim se takvih ljudi. Ti ljudi žele likvidaciju premijera, a ne 21 hiljadu eura, njima pare ne trebaju. Samo mrtva usta ne govore, to je to. Ali zakasnili su, ja sam u tome upozoravo i rekao ili će oni doći do mene ili ja do njih. Za njih je kasno”, poručio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinjanin
13.12.2022-13:05 13:05

Lažov i grobokradica. Mrrššššš

COL
13.12.2022-13:15 13:15

Isti vučko i njega stalno oće da likvidira, a niko ga ni prstom ne dira…

Neko tamo
13.12.2022-13:16 13:16

Vidi se daradi za picoustog odgovara cee ti mangupe za sve sto si napravio ti za crnu goru i tvoj sef za srbiju
Milo je jos 2013 znao kakav si