Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović i Lekić: Rješenje političke krize tražiti u institucijama sistema

Saglasni su da je postojeća, 42. vlada, završila svoj mandat i da se najprije treba pokušati naći rješenje unutar postojeće parlamentarne većine

Potpredsjednik Vlade i lider URE dr Dritan Abazović i predsjednik DEMOS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore Miodrag Lekić, razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji i modalitetima prevazlaženja postojeće političke krize u državi.

Saglasni su da je postojeća, 42. vlada, završila svoj mandat i da se najprije treba pokušati naći rješenje unutar postojeće parlamentarne većine.

Abazović je upoznao Lekića sa mogućim modalitetima izlaska iz postojećeg stanja, a prije svega sa konceptom buduće evropske Vlade.

Konstatovali su da se rješenje mora tražiti unutar institucija sistema i da će se o budućnosti naše države odlučivati u Crnoj Gori.

Lider DEMOS-a Miodrag Lekić izrazio je spremnost da njegova partija kao i da sada, vodeći primarno računa o interesima zemlje i volji građana, bude dio rješenja prevazilaženja postojeće političke krize i u tom procesu konstruktivan partner.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BOG
01.02.2022-19:48 19:48

Ovaj stari treba u penziju on je sa CETNICKIM DEMOKRATAMA  u jednu tikvu prde i ne treba nam nikakav savjet od CETNIKA!