Subota, 2 Decembra, 2023
Rubrika:

Varala sam svoje frajere i u potpunosti sam U PRAVU zbog toga!

Društvo nam kaže da je prevara najgora izdaja koju možete da priredite partneru. E, ja sam svoje frajere varala i uopšte ne žalim

prevara2

Osnovni motiv bio mi je da povratim kontrolu nad svojim osjećanjima i pokažem mu da mogu da ga povrijedim baš kao što je i on povrijedio mene, ako ne i gore.

Riješila sam da budem sebična i dopalo mi se to. Stvar je u tome da nam se veza raspadala već dugo. On je predamnom flertovao sa drugim djevojkama i nije obraćao pažnju na mene.

Zato, kada je neko pokazao da mu se dopadam, naravno da sam bila na sedmom nebu. Uz to, željela sam da se osvetim, i nije me bilo briga da li će saznati ili ne.

Kako sam prevarila?

Prvo sam razmijenila brojeve telefona sa jednim frajerom, krenule su poruke i jednostavo se desilo. Nema sumnje da sam se osjećala grozno jer ipak sam zvanično i dalje bila u vezi, iako mjesecima nismo imali seks jer se meni gadio zbog svog ponašanja.

Onda sam upoznala drugog dečka, bio je potpuno drugačiji od mog bivšeg. Smrtno sam se zaljubila, on je bio nikad bolji prema meni.

Bila sam uvjerena da ćemo se vjenčati. Onda mi je jednog dana od njega stigla poruka, ne sms nego sa imejla, i to sa adrese koja meni nije bila poznata. Odjednom sam znala da nešto nije u redu. Probala sam da se ulogujem na njegov Fejsbuk preko tog mejla, isprobala par šifri i uspjela.

Tamo sam našla gomilu poruka – viđao se sa bivšim djevojkama, upoznavao buduće ljubavnice, razmjenjivao seksi fotografije. Mislila sam da ću da umrem kada sam to vidjela.

prevara

Pitala sam se što to nije u redu sa mnom pa me i on vara. Pala sam u depresiju. A onda sam jednog dana rekla sebi da sam mlada, pametna, zanimljiva, imam dobar posao, vozim svoja kola. Zaslužujem bolje. Ostala sam i sa ovim dečkom dok nisam našla pogodan trenutak da raskinemo, ali sam počela da ga prezirem. Prevarila sam ga sa drugim dečkom.

Iako sam mlada, nikada nisam bila u vezicama, uvijek u ozbiljnim vezama. A opet, ja važim za nemoralnu djevojku jer svi znaju da sam ja prevarila svoja dva momka, ne znajući da su zapravo oni mene varali, a ja njih prevarila kada nam je veza praktično umirala i kada smo znali da ćemo se rastati.

Ali mene ne interesuje što drugi misle. Te prevare su mi pomogle da ponovo pronađem sebe i nikada se nisam pokajala zbog njih.

Izvor: Thetab.com/Informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve