Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

TRAŽIM SPONZORE PREKO INTERNETA, a mom dečku to uopšte ne smeta!

Vini Mej ima 18 godina i otvoreno govori o tome na koji način dolazi do sponzora, a to čak nije ni najšokantnija stvar u njenim pričama

ilustracija

Vini na prvi pogled živi prosječnim životom jedne tinejdžerke u Kanadi. Već tri godine ima dečka Mejsona (19) koji radi kao konobar, a ona radi u Mekdonaldsu i kao prava tinejdžerka stalno visi na internetu. Ali, tamo radi stvari koje većina djevojaka ne radi – traži sponzora.

Za četiri mjeseca je, kaže, zaradila oko 2.000 funti zahvaljujući starijim ljudima voljnim da joj kupuju skupe poklone, a kaže da prima i keš.

– Jako me je brinulo kako da to saopštim Mejsonu. Naravno, bio je jako ljut, ali prihvatio je to i sada kaže da sam ionako skupa za održavanje, pa sad makar ja vodim računa o tome a ne on – kaže ova djevojka tabloidima, a on sam to potvrđuje.

– U početku sam pjenio od ljubomore što ona ide na sastanke sa drugim muškarcima, ali kada mi je Vini pričala više o njima, vidim da su to dobri ljudi koji se prema njoj odnose sa poštovanjem – kaže Mejson i dodaje da ima puno povjerenje u svoju djevojku.

Sve je počelo kada joj je jedna koleginica sa posla rekla čime se bavi. Tada je Vini saznala za sajt za traženje sponzora i riješila da se i sama oproba tamo. Do sada je bila sa desetoricom muškaraca, sa jednim starim oko 50 godina je čak išla i na odmor, ali ga je, kaže, ostavila jer se “mnogo vezao za nju.”

Muškarci joj, kaže, plaćaju za sastanke, a najveća cifra koju je dobila bila je 470 funti za jedno viđanje. Uz to, tvrdi i da nema seksualne odnose sa njima i da nikada ne bi na taj način prevarila Mejsona.

– Ne volim kada mi sponzori pričaju o svojoj porodici. Nekada me to unervozi i pitam se da li su svi muškarci kao oni. Većina njih ima više djevojaka koje sponzoriše i pitam se kako to objašnjavaju ženama – zaključuje na kraju ova djevojka i dodaje da ne planira da prestane da glumi sponzorušu, makar ne u skorije vrijeme.

Izvor: The sun/informer.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve