Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Sahranio suprugu i tugovao pune dvije godine, a onda se ona pojavila na televiziji!

Muškarac iz Maroka je svoju suprugu sahranio na lokalnom groblju, ali nakon dvije godine, komšije su mu javile da su je vidjele u jednoj emisiji na televiziji

foto: wannabemagazine.com

Muškarac koji je vjerovao da mu je žena mrtva na najčudniji mogući način je saznao da je još uvijek živa: vidio je na televiziji, prenosi Independent.

Abragh Mohamad iz Azilala u Maroku mislio je da je prije dvije godine izgubio ženu u saobraćajnoj nesreći. Neimenovana žena zaista je odvedena u bolnicu Ibn Rochd u Kazablanci gdje su ljekari rekli da vjerovatno neće preživjeti – ali, da porodica svejedno mora da plati troškove liječenja.

Gospodin Mohamed putovao je četiri sata do svog malog planinskog sela i nazad, da bi mu po povratku rekli da je žena umrla.

– Preuzeo sam njeno tijelo umotano u čaršav i u kovčegu je sahranio na lokalnom groblju.

Ali njegovi prijatelji nedavno su gledali emisiju u kojoj ljudi traže izgubljene rođake i prijatelje i primjetili ženu nalik Mohamedovoj, koja je preko TV-a pokušavala da pronađe izgubljenog muža.

Izgleda da je zvala TV novinare emisije “Al Mokhtafoun” (“Izgubljeni”) i dala im svoje ime i adresu uz objašnjenje da je prije dvije godine izgubila vezu sa mužem. Putem društvenih mreža vijest je stigla i do Abragha, koji je tek tada shvatio da je pokopao neku nepoznatu ženu.

Okolnosti koje su uslijedile nakon saobraćajne nesreće još uvijek nisu poznate, pa se tačno i ne zna kako su se supružnici izgubili.

Međutim, društvenim mrežama se šire razne teorije, među kojima je najzanimljivija ona po kojoj je gospođa nakon nesreće izgubila pamćenje.

Za zabunu je okrivljena aljkava administracija bolnice.

Izvor: Kurir.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve